Ema Votson: Iz filma pravo na modnu scenu

by | 17 februara, 2011

Mlada britanska glumica Ema Votson ponela je priznanje Ikona stila, koje dodeljuje modni magazin „El“. Iako poznata po ulogama u hit filmskom serijalu „Hari Poter“, ova dama ima i uspešne poduhvate u svetu mode.

Ema Votson

Glumica Ema Votson, zvezda filmskog serijala o dečaku čarobnjaku Hariju Poteru, proglašena je za Ikonu stila na dodeli nagrada modnog časopisa Elle.
Na svečanosti održanoj u ponedeljak uveče u Londonu, 20- godišnja Ema Votson nije želela da kaže da li će se opredeliti za film ili modu, ali je navela da sada samo želi da se zabavlja.
Svoje prve uspehe kao fotomodel Ema je zabeležila još 2009. godine kada je pozirala za „barberi“ jesenju kolekciju.

Ema Votson

Interesovanje za modu je nastavila da ispoljava i kao kreator saradnik na prolećnoj kolekciji modne kuće People Tree, namenjenu mladima.
Kolekcija koja je cela napravljena od prirodnih materijala pojavila se u februaru 2010. godine.
Poslednji film o dečaku-čarobnjaku Hari Poter i relikvije smrti, 2. deo, u kojem glumica tumači Hermionu Grendžer, pojaviće se u bioskopima 15. jula.
Nagrade magazina El dodeljuju se ne samo ličnostima iz sveta mode već i predstavnicima industrije zabave.

Ema Votson

Glumica Natali Portman dobila je nagradu za najbolju glumicu u filmu Crni labud. Pevačici Čeril Kol je pripala Elova nagrada za najboljeg izvođača. Tom Ford je nagrađen kao najbolji strani modni kreator.
U kategoriji najbolji novi talenat nagrađena je Numi Rapas, dok je za izuzetan doprinos modnoj industriji priznanje dobila manekenka Helena Kristensen.

Ema Votson

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.