Ema Votson modna ikona

by | 2 jula, 2011

Neverovatna transformacija od devojčice neobuzdane kose do prave vamp dame u kreacijama visoke mode, oduševila je kako fanove Eme Votson, tako i modne kritičare. Fotografisanje za „Harpers bazar“, samo je potvrdilo njenu titulu ikone stila.
U susret premijeri poslednjeg dela filmskog serijala koji joj je obeležio život, Ema Votson prihvatila se ozbiljnog posla – fotografisanja za britansku modnu Bibliju, časopis "Harper’s Bazaar".
Nije bilo lako raskinuti sa dosadašnjim izgledom devojčice Hermione koji ju je pratio i u privatnom životu i prikazati sebe kao mladu ženu od stila.
Prvi korak britanska glumica učinila je pre godinu dana, kada je skratila neobuzdanu dugu kosu i oduševila modne kritičare smelim potezom.

Svako Emino pojavljivanje u medijima bila je izuzetno propraćeno, a filmska zvezda nije imala nijedan modni promašaj.
Ipak, pojavljivanje u "Harper’s Bazaar" pokazalo je da osim toga što je prava ikona stila, mlada glumica izuzetno sposobna i za velike modne transformacije.
U kreacijama Iv Sen Lorana i Emilija Pučija, Ema je lako iz lepršavo bele haljine i anđeoskog izgleda „uskakala" u usku crnu toaletu, pretvarajući se u pravu vamp damu.
Nije prošlo nezapaženo i sve češće angažovanje 21-godišnje glumice u modnom svetu, prvo za liniju "People Tree", a onda je usledila saradnja sa italijanskom dizajnerkom Albertom Fereti.
Ema je bila zaštitno lice prošlogodišnje „Barberi" (Burberry) kolekcije, a trenutno reklamira „Lankom" (Lancome) kozmetiku.


 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.