Izložba haljina od ambalažnih materijala „Zakopčaj me selotejpom“ u Delta City-ju

by | 12 novembra, 2016

Izložba haljina od recikliranog materijala „Zakopčaj me selotejpom“ biće postavljena u atrijumu Delta City-ja od 14. do 26. novembra, a svečano otvaranje planirano je za ponedeljak, 14. novembar u 11 časova.

Foto: PR

Foto: PR

Značaj ambalaže i odlaganja otpada u cilju zaštite životne sredine predstavljen je edukativnim projektom „Ambalaža – proizvod – potrošač – zaštita životne sredine“ koji su pokrenuli Naxi Radio, Delta City i Tectus d.o.o.u okviru koga se otvora i umetnička izložba haljina od ambalaže poznatih kompanija u Srbiji.

Foto: PR

Foto: PR

Na izložbi će biti predtavljeno 10 jedinstvenih haljina od ambalaže, poznatih robnih marki kompanija, poput: Bambi-Banat, Danubius, Grand Prom, Universal Brands, Marbo product, Ikom i drugih. Na izložbi će biti predstavljena i haljina medijskog partnera Naxi radija.

Foto: PR

Foto: PR

Haljine su kreirali srpski modni dizajneri: Svetlana Jaćović, Marina Milovanović, Dragana Nikolajević, Stanislava Sinđelić, Slobodan Bata Spasojević, Igor Todorović

Svi posetioci Delta City-ja i izložbe „Zakopčaj me selotejpom“  u peridu od 14. novembra do 25. novembra moći će da glasaju za najlepšu haljinu ubacivanjem popunjenih glasačkih listića u kutiju, a kreator i haljina „po ukusu“ posetilaca biće nagrađeni poslednjeg dana izložbe, 26. novembra. Nagradu – proizvode pomenutih brendova i Delta City poklin karticu dobiće dizajner cija haljina bude imala najvise glasova, kao i jedan glasač koji bude izvučen.

Foto: PR

Foto: PR

Cilj ovog interesantnog i edukativnog projekta je da se ljudima približi značaj ambalaže kao neodvojivog dela produkta, istakne njena funkcija i oznake, uz posebnu pažnju na važnost pravilnog odlaganja otpada i zaštitu životne sredine.

 

Za dodatne informacije, molimo da kontaktirate Minu Dević na broj 064 64 046 25, brojeve telefona agencije Olaf&McAteer: 011 334 1179, 3246 038, 3340 723, ili na e-mail [email protected]

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.