Kako izgleda do sada najodrživija H&M kolekcija kupaćih kostima

Ukoliko se trudite da poštujete pravila održivosti i pri izboru odeće, možda će vam biti zanimljiva nova H&M kolekcija kupaćih kostima.

by | 21 maja, 2021

Iz kompanije H&M nam stiže informacija da je nova kolekcija kupaćih kostima za leto 2021, dostupna u svim prodavnicama, najodrživija do sada. Sačinjena je od materijala napravljenih iz održivih izvora, a cilj joj je da nam pruži osećaj samouverenosti, topline i stabilnosti.

Osnovna ideja kolekcije

Kolekcija predstavlja neuhvatljivu žensku snagu, fokusira se na odvažnost i na siluete koje slave sve oblike tela. Čine je klasični bandeau kostimi, bokserice i ženski topovi bez bretela izrađeni od recikliranog poliestera dobijenog iz otpada plastičnih – flaša.

Posebno sam ponosna što su materijali iz čitave ove linije najodrživiji koje smo do sada koristili za izradu kupaćih kostima, a sve kreacije urađene su od najmanje 85% recikliranog poliestera. Takođe, veoma nam je drago što smo ovom kolekcijom ponudili i veličine koje idu do broja 46”, izjavila je Marija Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u.

Kampanju prati i kratak video, sniman u Los Anđelesu, koji je posvećen svima nama koje se konstantno susrećemo s tuđim mišljenjem. Zvezda videa, bežeći od buke koju proizvodi tuđe
mišljenje, uranja u vodu, gde u tišini pronalazi snagu i vraća se na površinu još jača. Muzika u videu predstavlja cover legendarne pesme grupe Depeche Mode “Enjoy The Silence” u izvođenju američke umetnice Fousheé.

Uživajte u videu i fotografijama kolekcije…

lepotaizdravlje.rsPR/H&M

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.