Kako sakriti nesavršenosti tela odećom: 5 trikova za zadnjicu iz snova!

by | 25 novembra, 2022
Kako sakriti nesavršenosti tela odećom

Otkrivamo vam nekoliko jednostavnih saveta kako sakriti nesavršenosti tela odećom!

Dosad smo više puta pisali savete kako da naglasimo figuru, šta da nose devojke sa malim grudima i slabim strukom, a takođe smo podržali i vlasnice raskošnih oblina. U poslednje vreme, jedna od najproblematičnijih oblasti je zadnjica.

Mnoge devojke su nezadovoljne ovim delom tela: neke nisu zadovoljne previše istaknutim oblicima, a druge smatraju da na ovom delu tela nemaju dovoljno „mesa“. A evo i kako da vam zadnjica izgleda savršeno uvek i svuda i to uz pomoć odeće.

Kako sakriti nesavršenosti tela odećom

Za početak, odustanite od:

– mikro šorca

– uskih pantalona

– suknji od tanke trikotaže

– boyfriend farmerica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHARIFI JEANS (@sharifi.jeans)

Ovi predmeti u garderobi će naglasiti sve ono čega tako strastveno sanjate da se rešite: izbočine na zadnjoj strani butina, ravnu zadnjicu i ne tako laskav oblik tela.

Kako popraviti situaciju?

Visoke farmerke sa visokim džepovima

Nijanse reza su sposobne za mnogo! Kroj s visokim strukom će učiniti da vaš struk izgleda vitkiji, a džepovi na pravim mestima vizuelno će učiniti da vaša zadnjica izgleda oblije. Slična opcija je pogodna i za vlasnike ravne zadnjice i one koji pate od viška zapremine.

Ove farmerke će biti odlična alternativa boyfriend i mama farmerkama , koje zbog svoje široke mogu učiniti zadnjicu ne previše estetskom.

Cvetni dezen

Ova opcija je najbolja za one koji žele da daju zadnjici dodatni volumen. Ali za veličanstvene forme, bolje je izabrati obične komplete, poželjno od tamnih gustih tkanina.

Kako sakriti nesavršenosti tela odećom- A kroj

Suknja A kroja će sakriti sve što želite da sakrijete. Istovremeno, modeli od gustih teksturiranih materijala će izgledati posebno impresivno. Dobro će doći kompleti od tvida!

Izdužena silueta

ž

Ovo je verovatno najlakši način da sakrijete nesavršenu zadnjicu! Samo se opskrbite izduženim jaknama, tunikama i kardiganima – takve stvari su, uzgred, idealne za krupnije dame.

Tulip suknja

Ove suknje su idealna opcija da sakrijemo nesavršenosti figure! Istina, pri izboru takve suknje zapamtite da vrh treba da bude elegantan i čvrst. Ciljajte na kultnu siluetu peščanog sata!

Lepota i zdravljeDeagreez/iStock/Getty Images Plus via GEtty Images; KuznetsovDmitry/iStock/Getty Images Plus via Getty Images


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.