Kakve cipele nositi uz mini suknju?

by | 28 aprila, 2016

S toplijim danima mini suknja ponovno postaje jedan od viđenijih odevnih komada na damama. Ove sezone posebno su popularne suknje od teksasa, a kao i s ostalim komadima, bitno je znati uz koju će obuću najbolje izgledati.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Dobra vest svakako je ta da će mini suknje dobro izgledati uz gotovo svaki model obuće koji je trenutno u trendu. Ovu tvrdnju najbolje potvrđuju slavne dame koje su svoje primerke mini suknji vešto kombinovale s obućom koja slovi kao hit sezone.

Ostale savete u vezi sa mini suknjicama pronađite na sledećim stranicama

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Ako ste u potrazi za savršenom suknjom, dobro je znati da su ove sezone jako popularne one od džinsa i svih dužina, a od detalja ističu se vertikalne rese.

Nakon što ste odabrali odgovarajuću mini suknju, o obući s kojom ćete je kombinovati zaista ne bi trebalo previše razmišljati.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Trend spajanja nespojivog, s naglaskom na udobnost i praktičnost, odnosi se i na kombinacije s mini suknjom kao baznim odevnim komadom. Ako ste odabrali patike, gležnjače, cipele u špic, mokasine ili zimski hit – čizme iznad kolena, jednostavno ne možete pogrešiti.

Tagovi: