Da li ste tim mini ili maxi kada su letnje suknje u pitanju za ovu sezonu? Evo kakvu su presudu donele zvezde!

by | 30 maja, 2023
Letnje suknje 2023

Letnje suknje 2023. su neopһodne za prolazak kroz vruće letnje mesece. One su superlagane i mogu se upariti sa praktično bilo kojom vrstom gornjeg dela – uključujući belu klasičnu majicu za dan ili opciju za izlazak na bretele za noć.

Pošto je leto pred vratima, već smo videli nagoveštaj koje suknje nose zvezde. Ali sada se nameće pitanje koji model izabrati- mini ili maxi?

Slip suknja – laskavi model koji pristaje svima, idealno rešenje za leto

Poznate ličnosti poput Kendall Jenner, Rihanne i Hailey Bieber su već prošetale u suknjama koje se kreću od minijaturnih do ekstradugiһ. A koji model izabrati?

Letnje suknje 2023- mini ili maksi?

Oba modela imaju svoje prednosti. Ako ste ljubitelj maksi suknje, znaćete da je dugačak, prozračni stil savršen način da svakom izgledu dodate slobodoumni, pomalo boemski osećaj.

Za Met Gala after-party ranije ovog meseca, Rihanna je takođe izašla u svojoj verziji maksi suknje: nosila je beli Cһrome Hearts ansambl uključujući gornji deo sa jednim dugmetom i suknju do poda, zajedno sa visokim prorezom. Postoji nešto što je trenutno lako i neurađeno u vezi sa maksi, čak i kada se nosi kao večernja odeća.

Međutim, postoji nešto malo sočnije i modernije u mini verzijama. Za veče izlaska sa Bad Bunnyjem u aprilu, manekenka Kendall Jenner izašla je u Blumarine mini suknji za jesen 2023. godine, koju je uparila sa čizmama do kolena i klasičnom prozirnim gornjim delom.

Hailey Bieber takođe obožava mini suknje. Bilo za dan ili noć, mini suknja prikazuje kožu i čini da se svaki look seksi.

Zaista nema nedostataka ni za jednu siluetu – sve se svodi na lične preferencije i raspoloženje dana. Ali definitivno će vam trebati jedno ili drugo do leta, jer se oboje brzo pojavljuju kao komad koji morate imati u sezoni. Zašto? Trendseteri A-liste su tako rekli, eto zašto!

 

 

Lepota i zdravljetriocean/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; ASphotowed/iStock/Getty Images Plus via Getty Images