Categories Vesti

Aplikacija kao lični stilista

Ovoj aplikaciji sigurno nećete odoleti! Ko još ne bi voleo da ima ličnog stilistu koji svakog dana bira savršenu kombinaciju?

foto: ThinkstockPhotos
foto: ThinkstockPhotos

Apparel Paris aplikacija za iPhone telefone je simpatičnog naziva i još bolje namene, jer ona bukvalno funkcioniše kao vaš lični stilista. Lansirala ju je start ap kompanija “The Innovation Company” i ni najmanje ne sumnjamo u njen sveukupni uspeh.

Aplikaciju je vrlo jednostavno koristiti. Na početku odaberete svoje dimenzije, oblik tela i ten kože, a zatim sledi izazov: od 800 ponuđenih komada moraćete da odaberete one koje vam se najviše sviđaju i koje biste inače nosili (ili, pak, koje biste voleli da nosite a ne znate još kako da ih ukombiujete).

Ukoliko u vašem ormaru postoje stvari koje ne liče ni na šta od onoga što vam je aplikacija ponudila, jednostavno ih uslikajte i sačuvajte slike. Savršena modna kombinacija prikazaće vam se na ekranu nakon nekoliko sekundi.

Iako će vam biti potrebno malo vremena da je savladate, aplikacija će vam sigurno u više navrata “spasiti život” kada nemate vremena za komponovanje savršene kombinacije. Posle nekog vremena neće vam pasti na pamet da kažete “Nemam šta da obučem“.

Kad god vam zatreba, ova aplikacija će vam dati nekoliko predloga najboljih kombinacija, a sve što je potrebno jeste da kažete da li vam treba opuštenija ili ležernija varijanta.

Da ne bude zabune, podelićemo vam i video koji objašnjava kako se aplikacija koristi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA