Categories Vesti

Biljana predstavila novu koleviju “Modern farytale” i ubedila nas da zaista verujemo u bajke

Najnovija kolekcija za sezonu-jesen zima 2016./’17. godine pod nazivom “Modern farytale” modne dizajnerke Biljane Tipsarević, raspiruje maštu savremenih žena i devojaka. Kolekciju karakteriše i iskrena želja kreatorke da svaka dama može pronaći model u kojem će predstaviti najbolju verziju sebe.

Foto: Miloš Nadeždin
Foto: Miloš Nadeždin

Modeli iz kolecije “Modern farytale” ističu lepotu ženskog tela, ali potenciraju i njenu unutrašnju snagu i jedistvenost. Prozračne haljine od tila i čipke sa ručnim radom, plišane haljine sa širokim kožnim kaiševima i svevremena odela mogu pronaći mesto u svakodnevnim, ali i najsvečanijim prilikama svih dama. Svečane i elegantne haljine naglašavaju sofisticirani seksipil i mističnost.

Foto: Miloš Nadeždin
Foto: Miloš Nadeždin

Pliš, kao apsolutni trend modne sezone, zauzima najznačajnije mesto u najnovijoj kolekciji. Odela od pliša će privući sve devojke i žene koje žele da su uvek u trendu i znaju maštovito da kombinuju plišane trendi komplet sa prozračnim bodijima. Plišane haljine u kombinaciji sa kožom i čipkom su pravi izbor za svečane trenutke u kojima ćete se osećati jedinstveno i drugačije. Posebna pažnja je i u ovoj kolekciji poklonjena kaputima od najkvalitetnijih materijala, koji su dostupni u nekoliko aktuelnih boja u tekućoj sezoni.

Foto: Miloš Nadeždin
Foto: Miloš Nadeždin

Kombinacije kože, pliša, i tilova sa ručnim radom, daju posebnu dozu luksuza i unikatnosti kolekcije. Porepznatljiva po besporekornim odelima za sve prilike, Biljana nastavlja u istom smeru, dopunjujući ponudu novim krojevima odela interestantno ukrojenim sa kožnim detaljima. Linija odela u kolekciji “Modern farytale” su savršen izbor za poslovne žene, kao i za sve dame koje žele da izgledaju drugačije u posebnim prilikama ističući svoju snagu i samopuzdanje.

Foto: Miloš Nadeždin
Foto: Miloš Nadeždin

Još jedna karakteristika svih kolekcija dizajnerke Biljane Tipsarević su i materijali najvišeg kvaliteta: pliš, čipka, a kao novina tu je i til sa ručno vezenim motivima koji su insirpisani lepotom prirode. U kolekciji dominiraju zelena, ljubičasta, crna, bordo, petrolej, plava i boja maline.

Foto: Miloš Nadeždin
Foto: Miloš Nadeždin

Svi modeli iz najnovije i basic kolekcije gospođe Tipsarević dostupni su na prodajnim mestima u Beogradu, Nišu, Podgorici i Cirihu, a zbog velikog interesovanja iz inostranstva u najavi je i online shop.

4 komentara

  1. Gospodja Biljana Tipsarević ima savršene kreacije a to se pokazalo i ovaj put.Predivno,zenstveno i mistično.Verujem da se svaka zena u njenim kreacijama oseća i kao zavodnica i kao princeza.Ali istog trenutka mistična.Osvaja.Savrseno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA