Čarobna jesen i hladna zima upravo su postale još lepše uz ovu maštovitu kolekciju

by | 31 oktobra, 2016

Čarobna jesen i hladna zima upravo su postale još lepše uz maštovitu novu kolekciju kraljica regionalnog couturea, sestara Boudoir! 

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovo podižu standarde ne samo domaćih već i regionalnih modnih kampanja. Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju „Bloom Noir“ snimljena je u režiji nagrađivanog modnog fotografa Mladena Šarića, te predstavlja neverovatan spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porter linije koja je već sada dostupna u ateljeu na adresi Radićeva 22 u Zagrebu.

BOUDOIR_1 (5)

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printova i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.

BOUDOIR_1 (7)

Slojevitost nežnih tekstura od tila, ručno izrađene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraž čipkastih aplikacija samo su deo bogatstva Boudoir couture kolekcije “Bloom Noir”.

BOUDOIR_1 (4)

“Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odevne komade koje će u svom ormanu poželeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom”, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Više informacija o kolekciji i cijenama možete potražiti na www.boudoirzagreb.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.