COPY-PASTE: Domaće zvezde liče na holivud

by | 27 januara, 2010

Promotivne fotografije su sastavni deo posla svake medijske ličnosti, bilo da se radi o reklami za novi album, emisiju, film…

 

Međutim, kada zataji inspiracija fotografa i umetničkih direktora, naše poznate ličnosti nemaju problem da ispoziraju po uzoru na svetske face, verovatno noseći se mišlju – bolje da liči na nešto nego ni na šta.

 

Sanja Marinkovic kao Odri Hepburn

 

Voditeljka Sanja Marinković zna koliko je glumica Odri Hepburn uzdrmala medijsku scenu prošlog veka, pa je, verovatno vodeći se tom namerom rešila da iskopira poznatu fotografiju slavne glumice. Sličnosti na ove dve fotografije su više nego očigledne, a na vama je da odlučite koja vam se više sviđa…

 

Jelena Karleusa kao Bijonse

 

Jelena Karleuša važi za jednu od najvećih zvezda u Srbiji, pa je zato, valjda, i logično što je za kopiranje uzela jednu od najvećih svetskih diva – Bijonse Nouls. Sličnosti na ovim promo fotkama su velike, a razlike su sledeće: Jelena je plavuša svetle puti, a Bijonse brineta tamne puti, Jelenin kupaći pokazuje nešto više kože, dok je Bijonse vidno razgibanija od srpske koleginice.

 

Bosko Jakovljevic kao Bekam

 

Firma „Bugati“ pronašla je idealnog modela za reklamiranje nove kolekcije donjeg veša- Boška Jakovljevića, a kako bi osigurali da reklama bude uspešna, rešili su da kopiraju „Armani“ kampanju za muško donje rublje. Tako je nastala ova fotografija na kojoj Boško pozira u gotovo identičnom stavu kao i slavni Dejvid Bekam za „Armani“.

 

Ceca kao Ema Bunton

 

Koliko god da se obuče, ili skine, Ceca je oduvek imala vatrenu podršku svojih fanova. Još kada se skine gola, a samo kritična mesta pokrije posteljinom, teško da bi joj bilo ko zamerio što je fotografija kopija one sa glumicom Emom Baton.

 

Viki Miljkovic kao Dzenifer Lopez

 

Viki Miljković je svakako jedna od pevačica koja zna šta i kako treba da se radi kako bi se uspelo na srpskoj estradi. Seksepilne fotke, ali sa mnogo ukusa, učinile su da viki izgleda fenomenalno, baš kao što je to slučaj sa megapopularnom Dženifer Lopez.

 

Ana Kokic Kao Madona

 

Ana Rađen (ex Kokić) zna da je do uspeha najlakše koračati dobro utabanim stazama slvnih diva. A koja je žena popularnija i uspešnija od Madone? Tako je Ana napravila fotografiju koja nije 100 odsto plagijat već je iskoristila motive i boje kako bi barem malo podsetila na Madonu.

 

Marta Savic kao Monika Beluci

 

Italijanska glumica Monika Beluči, razgolićena i sa ružom među zubima gotovo da menja sam termin erotika, dodajući mu veliku dozu misterije i neizvesnosti. Vrlo je moguće da je ovaj efekat htela da postigne i Marta Savić na fotografiji… Da li je u tome uspela, zaključite sami…

 

Izvor: Svet

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.