„Džimi Ču“: Dašak prošlih godina u cipelama

by | 16 jula, 2011

Glamur sedamdesetih koje su obeležile zavodljive dive poput Katrin Denev poslužio je kao inspiracija kreativnom timu kompanije „Džimi Ču“ pri osmišljavanju nove kolekcije. Modele za predstojeću jesen i zimu karakterišu elegancija i izazovni materijali.

Za predstojeću jesen i zimu kreativni tim brenda koji nosi ime dizajnera Džimija Čua pripremio je kolekciju inspirisanu stilovima karakterističnim za rane sedamdesete i ikonama toga doba.

Glumice Katrin Denev, Šarlota Rampling i Veruška bile su cenjene kako zbog lepote i šarma pred kamerama, tako i zbog otmenosti van snimanja.

Ove dive inspirisale su novu kolekciju vanvremenskih modela obuće kojima atraktivnost daju providni materijali, krzno, senzualne nijanse sive, ljubičaste, smaragdne i bež. „Ove sezone okrenuli smo se ženama koje su oduvek inspirisale stvaraoce zbog njihovog lika, osećaja za odevanje, koje su iskusile sve što je život imao da ponudi u ta glamurozna i slobodna vremena", izjavila je Tamara Melon, kreativni direktor „Džimi Ču" kompanije.

Modeli nesumnjivo donose dašak tih vremena, ali unapređen modernim stilom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.