Hrabri iskorak u novu dimenziju… jer COURAGE je pravo da prekoračiš i budeš drugačiji!

by | 16 novembra, 2016

Svetski poznat fotograf iz Beograda Vladimir Milivojević Boogie je u jednom od datih intervijua govorio kako teme pronalaze njega. Tako se desilo i ovog puta. Iako nije bilo opasnosti, koja je sastavni deo njegovih tema, kao ni marginalnih grupa, sigurni smo da se ovaj strastveni profesionalac odlično snasao u novoj ulozi.

Foto: Promo

Foto: Promo

Navikao je da radi za velike klijente kao sto su Nike,Puma,Air Jordan i mnogi drugi, međutim fashion fotografijom se do sada nije bavio. Ovog puta je otišao korak dalje i fotografisao kampanju brenda COURAGE, koji potpisuje mlada dizajnerka Marija Grahovac.

U dosadašnjem radu, Marija se igrala elementima erotskog i stavljala ih u kontekst subverzivnog, ali je ipak zadržavala dozu čednosti i ženstvenosti. Da li je sada otišla korak dalje?

Foto: Promo

Foto: Promo

Ne sumnjamo da se sudar ovakvih energija odlično pokazao na svom novom zadatku! Boogie je napravio photo session sa potpuno novom tematikom za njega, Marija prvi put dizajnirala donji veš, a sve to hrabro iznela Aleksandra Miljanić.

Foto: Promo

Foto: Promo

Aleksandra je naš poznati model koji vec duže vreme živi i radi u Italiji i vrlo uspešno se bavi modelingom. Samo neki od editorijala koje ima iza sebe su za Cosmopolitan, JOY, GQ i mnoge druge…

Sa nestrpljenjem oč ekujemo da vidimo kampanju, za koju ne sumnjamo da će se istaći po jedinstvenosti i različitosti, a do tada imamo priliku da uživamo u fotografijama iz bakstage-a.

Foto: Promo

Foto: Promo

*Na realizaciji projekta su učestvovali i frizerski salon Loft parrucchieri by Maja Stanišić i Saška Mirković make up.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.