Kolekcija s karakterom i romantičnom notom za modernu ženu

Poznate ličnosti u ulozi ambasadora određenog modnog brenda uvek su zaslužne za pozitivne reakcije. Kolekcije, kao i sami brendovi koji ih potpisuju postaju nam znatno bliži ako ih promoviše nama omiljena zvezda. Italijanski brend, Liu Jo neguje upravo jednu ovakvu kolaboraciju.

Jelena Rozga, i u osmoj sezoni, s ponosom nosi titulu brend ambasadorke za najelegantniji italijanski brend – Liu Jo. Centar Zagreba poslužio je kao modna pozornica, a prolećno zelenilo pružilo je savršenu modnu kulisu u kojoj je atraktivna splićanka imala glavnu ulogu. Iza objektiva našao se poznati zagrebački modni fotograf, Goran Čižmešija, koji je savršeno ‘uhvatio’ sve Jelenine outfite i pokrete, dok je za minimalističku šminku i romantične make up boje zaslužna četkica Saše Jokovića.

Pročitajte i…Kako se i uz šta se nose šeširi – pitali smo Anu Ljubinović

Kliknite na sledeću stranu…

U novoj prolećnoj kampanji možemo videti kako Jelena nosi spoj romatične elegancije, modernih krojeva i casual stila Liu Jo kolekcije, a sve prikazane modne kombinacije savršeno će pristajati svakoj modernoj ženi, dok su aksesoari i obuća komadi pomno birani kako bi se uklopili u svaki outfit. Naglašena ženstvenost, casual-chic stav i romatični detalji savršeno opisuju novu Liu Jo kolekciju za proleće/leto. Glamur, intrigantnost i raznolikost samo su neki od elemenata koji krase kolekciju. Jelena vidi proleće kao zaigranu modnu priliku u kojoj do izražaja dolazi naglašena ženstvenost i prikrivena romatičnost.

Osim što je poznata kao jedna od najpopularnijih pevačica u Hrvatskoj i regiji, Jelena važi za trendseterku romantičnog stila. Saradnja Liu Jo-a i pop zvezde započela je u jesen 2013. godine te je kroz naredne sezone dodatno ojačala. U sezoni proleće/leto 2017. Jelena nosi sve ključne komade kolekcije kojima daje lični dodir poput istinske Liu Jo žene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.