Modni FRIKOVI:Milan Stanković preduhitrio LEJDI GAGU

by | 24 februara, 2010

Lejdi Gaga poslednjih godinu dana drma svetskom muzičkom, ali i modnom scenom! U modnom svetu, već postoji pravac „Lejdi Gaga“ koji se povezuje sa ekstravagantnim i futurističkim izgledom, a svako njeno pojavljivanje na sceni ili crvenom tepihu iznova šokira javnost. Ipak, rukavice koje nosi na naslovnoj strani britanskog magazina „Q“ , dobro su poznate fanovima Milana Stankovića koji ih je promovisao još pre četiri meseca u spotu „Fejs“.

 

Milan Stankovic i Martina Rajic u spotu Fejs

 

Milan Stankovic i Martina Rajic u spotu Fejs

 

Američka superzvezda nije „pokrala“ Milana Stankovića, ali je činjenica da se sa naslovnice smeška u ekstravagantnim lakovanim rukavicama Marka Mitanovskog, identičnim onima koje u Milanovom spotu nosi manekenka Martina Rajić.

 

Martina Rajic u spotu Fejs1

 

Milan Stankovic i Martina Rajic u spotu Fejs

 

– Ne želim da dajem šizoidne izjave o kopiranju, pa sve što ću reći biće da mi je drago što se jedna od mojih omiljenih zvezda uhvatila za identičan komad koji je još oktobra prošle godine doživeo premijeru u mom video ostvarenju. Što se tiče kolega odavde, mislim da publika vidi ko koga kopira, a ja ću se truditi da i u budućnosti ostanem originalan – poručuje Milan.

 

Lejdi Gaga na naslovnoj magazina Q

 

Lejdi Gaga u magazinu Q

 

Četiri meseca pošto se pojavio, spot za pesmu „Fejs“, Milana Stankovića postao je jedan od najkopiranijih „proizvoda“. Čini se da se estetika mladog pevača dopala publici, ali i njegovim kolegama, pa je tako čak nekoliko njih prisvojilo Milančetovu inventivnost.

Jedno reagovanje na “Modni FRIKOVI:Milan Stanković preduhitrio LEJDI GAGU”

  1. de de kaže:

    O D V R A T N O ….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.