ORGANSKI PAMUK U SLUŽBI DOBROG STILA I UDOBNOSTI

Modni brend MARX lansirao je prvu kolekciju od izabranog 100% organskog pamuka. Kolekcija je izrađena sa posebnom pažnjom, prijatna na koži i ne škodi prirodi. To je nešto što svaka žena voli.

Sveži krojevi, kvalitetni materijali i maksimalna udobnost – to je priča modnog brenda MARX, koja zagovara samo jednu večnu modnu smernicu – modni stil koji je neopterećen uniformirmisanim trendovima. Sa Marxom ćete otkriti stil odevanja koji će vas osvojiti, a pritom nećete biti uskraćeni za udobnost. MARX ima jasnu poruku: Obraća se onima koji žele da budu autentični, a kojima je stalo do mode.

Prva kolekcija MARX organic temelji se na brizi o sebi i o našoj planeti, zato izaberite odeću od 100% organskog pamuka, bez materija koje štete koži i telu. Svaki komad je pažljivo odabran i poštuje tradiciju jer sadrži elemente ručnog veza i naivnih ilustracija. Sa novim MARX artiklima svuda ćete se osećati udobno kao kod kuće.

Pročitajte i…Telo kao tema diskusije – gde je granica između mršavog i gojaznog

Kliknite na sledeću stranu…

Ambasadorka prve MARX organic kolekcije je model, dizajnerka i blogerka Jana Koteska, koja je ujedno i učestvovala u stvaranju kolekcije. Jana zauzima stav za zdrav i kreativan način života u skladu sa prirodom, zato niko nije mogao bolje da odigra ulogu modela za tako osećajnu kolekciju.

MARX organic kolekcija je rezultat Start up projekta zaposlenih u Sportina Group. Preduzetničku ideju o odeći od organskog pamuka razvila je i testirala grupa zaposlenih iz Sportine, a pojedinci dolaze iz potpuno različitih sektora. Koncept ideje temelji se na saznanju da je kupcima sve važnije očuvanje prirodne okoline, što dovodi i do takvog izbora odeće. Iz tog razloga ideja je prepoznata i realizovana kao očekivan i logičan nastavak inovativnosti u razvoju modnog brenda MARX.

U radnjama Sportina dočaran je osećaj doma i brige za prirodu već za vreme kupovine. Prilikom kupovine nove kolekcije, dobićete torbu koja će se pobrinuti za nežno čuvanje vaše nove odeće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.