Robin Louli: Debela ili samo raskošno zaobljena?

by | 4 avgusta, 2011

Čini se kako je zaista došao kraj premršavim modelima što potvrđuje i modna biblija. Naime, Australsko izdanje časopisa "Vogue" razbilo je dugogodišnju tradiciju i po prvi puta na svojoj naslovnoj strani objavio fotografije punačke manekenke Robin Louli. Njena bujna figura krasila je naslovnice francuskog časopisa "Elle" te italijanskog "Voguea", a sada je došao red i na Australiju.
Robin Louli dobila je tu čast da kao prva manekenka s bujnim oblinama probije led i osvane na naslovnici australskog "Voguea". Atraktivna dvadesetdvogodišnja lepotica nosi konfekcijski broj 42, a svojim je figurom kao i anđeoskim licem oduševila svet. Zanimljive retro fotografije začinila je i elegantna, ali i seksi odeća koju potpisuju australski dizajneri Aleks Peri, Villou i Karla Zampati.

Iako je nazivaju krupnim modelom promatrajući fotografije jedino što mi vidimo je ženstvena i zaobljena lepotica bez mane.

Kada puniji model prvi puta dođe u studio to je popriličan šok za ekipu koja je zadužena za snimanje jer su navikli da rade jedino s mršavicama u konfekcijskim brojevima 34 i 36. Ali kada je fotograf Maks Dojl krenuo sa snimanjem svi su se oduševili i počeli istinsku lepotu da posmatraju na drugačiji način’, otkriva Kirsti Klements, urednica prestižnog časopisa.

Ali, Robin nije jedina punija manekenka koja je u svetu mode napravila promene. Kristal Ren svojim je oblinama očarala mnoge poznata imena poput Žan Pol Gotjea, Džimi Čua, te snimila naslovnice za aprilski meksički "Vogue". Tara Lin bila je prvi puniji model u istoriji koji je krasio naslovnicu francuskog izdanja časopisa "Elle" posvećenog upravo promeni stereotipa modne industrije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.