Sahara i srpske lepotice! Kreativni tim iz Srbije oduševio Tunižane

by | 14 decembra, 2016

Snimanje u Sahari za mene je bilo nešto najčudesnije što sam doživela u svom životu! Tunis je zemlja koja mi je dala jednu novu dimenziju! Na svakom mestu, kamere, osmesi, VIP tretman. Malo sam zbunjena jer prvi put u životu doživljavam takvu podršku i tretman. Osećala sam se kao princeza , kao velika, svetska zvezda, kao pravi ambasador lepote koji svojim delanjem spaja nasa dva naroda, sa osmehom je prokomentarisala  svoje poslednje putovanje zvanična Miss Srbije Anđelija Rogić.

Foto: Promo

Foto: Promo

Na svoje prvo putovanje u svet, ovoga puta u Afriku, obrela se lepa Anđelija zahvaljujući svojoj tituli i produkciji Vesne de Vinča, našeg poznatog producenta, novinara, ali i predsednika organizacije Miss Srbija.

„Realizovali smo jedan poseban koncept afirmacije saradnje izmedju Srbije i Tunisa.Lepota i dizajn povezuju narode ! Moja ideja je bila da na značajnim mestima kulture i istorije Tunisa promovišemo srpsku lepotu i dizajn, napravimo snimanja i nezaboravne fotografije koje če potom videti ceo svet. Zato sam okupila jednu monolitnu ali internacionalnu grupu posvecenika koja je taj koncept uspešno realizovala. Angažovala sam najpre promotivno lice Miss Srbije Anđeliju Rogić, zatim Batu Spasojevića, poznatog dizajnera iz Srbije, Ali Karouia, dizajnera iz Tunisa koji je za ovu priliku doputovao iz Francuske, dizajnera nakita Jelenu Mandić, našu nekadašnju Miss Srbije za Miss Universe koja dolazi iz Monte Karla gde uspešno gradi svoju modnu karijeru, modnog urednika iz Pariza Sunu Moju, fotografe Igora Manđicu i iz Japana Nahoko Spiess. U timu su bili i Ognjen Nestorović, urednik PINK TV, Duško Vukajlović, glavni urednik ALO novina i Zoran Torbica, internet guru. Radili smo i uživali velikim intezitetom. Napravili smo ogroman i sjajan materijal koju ce mediji uskoro videti. Radovali smo se , igrali i danonoćno snimali. Ta kombinacija profesionalnog i radovanja daje posebnu kreativnost. Snimali smo u Kartagini koju je napravila feničanska kraljica Didona 813 godina pre Hrista, u rimskom Koloseumu u Al Jadu, u centru Sahare na mestu gde je Spilberg snimao svoj Rat Zvezda. Zahvalna sam Ministarstvu turizma Tunisa koje je podržalo ovo naše ambiciozno putovanje“, objasnila je Vesna de Vinča.

„U Tunisu sam boravio i 2010. u takođe Vesninoj organizaciji, ali tada je bilo nas 50: finalistkinje, tim, mediji, VIP ličnosti Srbije. Tada sam napravio i posebnu kolekciju za finalno veče Mis Srbije pod nazivom „DIDONA“. Te tri nedelje su bile veličanstvene. I naravno, želeo sam da se vratim i ostvarim opet nešto novo u istim snenim i mističnim ambijentima. Anđelija je bila bajna, model koji je ostvario moje ideje i stilizaciju na najbolji mogući način. Naravno i Jelena Mandić“, rekao nam je Bata Spasojević.

„Život je proizvodnja uspomena , naučila sam to od svog gurua Vesna de Vinča i čim me je pozvala, sve sam otkazala i krenula u Tunis, jer znala sam, opet ću doživeti nešto čudesno! To se i desilo. Moj nakit, moja modna linija „Uriell“ snimljena je na zaista izuzetan način. Stilizacija koju smo napravili,snimanja i fotografije kroz Saharu u vozu iz 19 veka koji je ondašnja Francuska poklonila Tunisu, tada svojoj koloniji, snimanje i smeh oko kamile koja je bila najbolji model i glumac… – ostaće mi u sećanju celog života. Fotografije ćete uskoro videti, a onaj deo nevidljivog ushićenja i zadovoljstva, onih beskrajnih osmeha ljudi koje smo sretali , ali i zanos našeg tima , biće zaista utisnut kao uspomena zivota. Hvala Suni, nahoko i Igoru na divnim fotografijama“, istakla je Jelena Mandić koja je kao zvanična lepotica bila stipendista Miss Srbija organizacije i dobila stipendiju za magistarske studije na Sofia Antipolis Univerzitetu u Kanu.

U našoj foto galeriji pogledajte kako se kreativni tim Srbije proveo u Tunisu.

3 reagovanja na “Sahara i srpske lepotice! Kreativni tim iz Srbije oduševio Tunižane”

  1. Zora kaže:

    Prelepe slike. Nadam se da su se Vesna de Vinca i Andjelija Rogic super provele u Tunisu. A i ceo kreativni tim Srbije.

  2. Milja kaže:

    Odlicna lokacija za fotografisanje.

  3. Vesna V kaže:

    Prelepo!Sjajne fotke!A verujem da je iskustvo bilo za pamcenje!Spojeno i lepo i korisnO!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.