Svi su ludi za crvenom haljinom Diane Viljevac!

by | 4 oktobra, 2015

Hrvatska dizajnerka Diana Viljevac predstavila je novu kolekciju u kojoj je zadržala dozu romatike, ali se poigrala formama i materijalima. Na klasične i bezvremenske krojeve dodala je 3D čipku koja je laserski rezana. I ovaj put kolekcija je nosiva i ženstvena.

4

„U novoj kolekciji igrali smo se formama pa su komadi vizuelno zanimljivi. Zadržali smo eleganciju i romantiku, ali smo ih razigrali koristeći različite materijale poput 3D čipke koju smo aplicirali na haljine“, rekla je dizajnerka Diana Viljevac.

1

Uz haljine kolekcija je obogaćena torbama za koje već postoji lista čekanja, ali i kaputima. Torbe su kožne, a dolaze u više varijanti. Velika ima ručku i remen koji se može skinuti po potrebi, a a tu je i malena torba koja će upotpuniti večernji outfit.

„Devojke su oduševljene torbama i to me posebno veseli. Odlučili smo da obogatimo kolekciju kako bi žene na jednom mestu mogle pronaći ključne komade za svaki outfit“, dodala je dizajnerka.

2

Kolekcija je prilagođena ženama svih životnih doba tako da svako može da pronađe nešto za sebe. Materijali koji su korišteni su vuna, čipka, skuba, žoržet, kadi i viskoza, a boje su nežne i lako se mogu kombinovati.

Čitavu ponudu može se pogledati na FB stranici: DianaViljevacdesign ili na adresi showrooma: Šenoina 11, Zagreb.

3

Foto: Goran Matijašec
Model: Hana Fort-Mlakar (Talia model)
Makeup: Antonija Novosel
Hair: Lidija Štokić
Assistent: Bruna Babić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.