Categories Vesti

Trussardi prikazao novu kolekciju premijerno u Beogradu

Juče je na Belom dvoru u Beogradu premijerno prikazana kolekcija za jesen-zimu 2015/16, renomirane italijanske kuće Trussardi. U centru pažnje uz prikazane modele svakako je bila kreativna direktorka Trussardi Grupe, Gaia Trussardi, koja se odazvala na poziv najbolje modne radnje XYZ Premium Fashion Store, koja je deo Sportina Grupe.

_DJT4872 Trussardi

Trussardi Fashion Evening, koji je XYZ Premium Fashion Store organizovao u saradnji sa partnerima Trussardi Group-om, Visa Premium karticama i pod pokroviteljstvom Italijanske ambasade, ekskluzivno u našem regionu, uz kolekciju Trussardi Jeans prikazao je i kolekciju prve linije Trussardi za jesen-zimu 2015/16.

_DJT6073 Trussardi

Modnu reviju je na poziv Sportina Grupe i njihove modne radnje XYZ Premium Fashion Store uživo odgledala i kreativna direktorka Trussardi Grupe Gaia Trussardi, koja nadzire sve kreativne aspekte razvoja svih kolekcija, od kreacija do promotivnih kampanja.

Među mnogobrojnim zvanicama u publici su se mogle videti i brojne ličnosti iz javnog i kuturnog života Beograda Ana Sofrenović, Jadranka Jovanović, Maja Uzelac, Maja Gojković, italijanski ambasador Đuzepe Manco, Ašhen Ataljanc, Aleksandar i Petar Karađorđević, Lena Bogdanović, Mina Zimonjić, Nataša Bekvalac, Vlada Aleksić, Igor Todorović i mnogi drugi.

Pogledajte lično kreacije italijanske modne kuće sa tradicijom u XYZ Premium Fashion Store, Ušće Shopping Center, Beograd.

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA