Uspela „operacija“ ulepšavanja princeze Beatrise

by | 29 juna, 2011

Serija modnih promašaja naterala je princezu Beatrisu da angažuje profesionalca – stilistu Eme Votson koji usluge naplaćuje 1.500 funti dnevno! Uloženo se već isplaćuje, pa princeza prima komplimente, kako za odeću, tako i za figuru, koju je dovela skoro do savršenstva.

Veoma zahtevan zadatak, ali takođe i neophodan poduhvat, naročito nakon fijaska sa, sada već legendarnim, šeširom na svadbi kraljevskog para mediji su nazvali operacija „Ulepšavanje princeze Beatrise".

Princeza je kritike ozbiljno shvatila, odlučila da okrene list i rešila da angažuje nekog proverenog. Tako je izbor pao na stilistu Eme Votson, koji naplaćuje 1.500 funti dnevno.
Pripadnica britanske kraljevske porodice zakazala je redovno druženje sa Čarlijem Endersonom koje će je poprilično koštati, ali je uverena da će se uloženo višestruko isplatiti.

Enderson, koji je već počeo da transformiše princezin izgled, bio je modni direktor Tatler magazina pre nego što je postao stilista. Na listi njegovih zadovoljnih klijenata nalaze se Kejti Holms, En Hatavej i Nikol Riči.

Saradnja je već pokazala dobre rezultate pojavljivanjem 22-godišnje ćerke princa Endrua i Sare Ferguson na balu koji je nedavno organizovao Elton Džon. Čarli je princezu obukao u haljinu boje kože sa potpisom Elija Saba i dodao joj torbicu modne kuće „Aruna Set".
Za pohvalu je svakako i intenzivan rad pripadnice kraljevske porodice na doterivanju linije. Dugo je kuburila sa onim što profesionalci nazivaju „jahaće pantalone", odnosno velikim naslagama sala na bokovima, ali je uspela da dovede figuru skoro u rang manekenskih.

 

0 reagovanja na “Uspela „operacija“ ulepšavanja princeze Beatrise”

  1. Anonimni kaže:

    PORODICA ADAMS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.