Usudi se i probaj. Marx je lansirao novu kolekciju s posebnom porukom

Modna marka Marx Clothes for the people lansirala je novu kolekciju za proleće-leto 2017., pod sloganom „DARE TO“. Posebna kolekcija postavlja izazove i tako nas podstiče na iskušavanje novih stvari kako bismo radili na sebi i bili što bolji.

Foto: Marx

Foto: Marx

Marx ima novu poruku za sve koji žele postati najbolja verzija sebe: “Veruj u sebe i uvek daj sve od sebe, što god radio i kakav god izazov bio pred tobom – isprobaj nove stvari koje će te oplemeniti”. S tom porukom nastao je naslov nove kolekcije DARE TO, koja svakim mesecom u godini izaziva posebnu temu. Januar je tako s motom DARE TO ACT, namenjen udobnim krojevima i podstiče na aktivniji stil života svaki dan.

Foto: Marx

Foto: Marx

Pročitajte i…Rolke su “must have” komad svake zime, a evo kako da ih nosite sa stilom

Kliknite na sledeću stranu…

Celokupan izgled nove kolekcije prati poslednje modne zapovesti, baš svaki komad primeren je za svakodnevni modni stil pojedinaca koji su željni promena i izazovi im predstavljaju put do uspeha. Nova kolekcija spojila je uticaje s kraja prošlog veka i digitalno doba, u kojem je najveća moć svakog pojedinca da se obuče u najbolju verziju sebe.

ŽENSKA KOLEKCIJA je vrlo sportska, ali ujedno i glamurozna, s izrazitom inspiracijom 80-ih godina. Elementi punka i nove romantike pojavljuju se u detaljima, kao što su prozirne mrežaste tkanine, geometrijski izrezi i snažni grafički kontrasti. Ponovo se vraćaju klasične boje 80-ih na čelu s monokromatskom bazom crne i bele, te snažnom ružičastom kao glavnim naglaskom.

Foto: Marx

Foto: Marx

MUŠKA KOLEKCIJA govori o gradskoj urbanoj kulturi, koja otvara početnu priču nove sezone. Trend je inspirsan digitalnom kulturom koja svojim moćnim bojama poseže u monokromatsku grafiku i spaja 80-te godine prošlog veka s modernim urbanim vremenom. Govori o gradovima, urbanim buntovnicima, govori o rečima koje formiraju mesta, zgrade, ulice, grafite, o brzom tempu moderne kulture. Njen pripadnik je URBANI BUNTOVNIK, a njegov način izražavanja je MOĆNA, URBANA, BUNTOVNIČKA REČ.

Foto: Marx

Foto: Marx

Svaki dan je najbolje vreme i nova prilika da napredujete, zato osvojite ulice s novom kolekcijom Marx i obuciite se u najbolju verziju sebe!

Novu Marx kolekciju pronaći ćete u radnjama Sportina širom Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.