VIDEO: Zavirite u ormar PARIS HILTON

by | 28 novembra, 2009

Ako ste se ikad pitali kako izgledaju ormari slavnih, evo vam prilike da vidite kakvu garderobu ima bogatašica Paris Hilton.
Kako joj je glavna okupacija hodanje po raznim društvenim događanjima, Paris u svakoj prilici, a to važi i za sve ostale slavne osobe, mora da ima neku drugu kreaciju, po mogućnosti etiketiranu nekim slavnim dizajnerskim imenom.


Paris Hilton

 

Ništa bez cipela
Paris tako u svojoj rezidenciji u Holivudu ima posebnu prostoriju za nekoliko stotina pari cipela. Na tim policama stoji pravo malo bogatstvo jer se tamo nalazi sve od „Prade“ i „Yves Saint Laurenta“ do „Louboutina“, čiji par doseže cenu i do 2000 dolara. Koliko cipela, toliko i naočara za sunce koje su zauzele celi jedan ormar, od vrha do dna, a Paris je ovom prilikom najavila kako uskoro izlazi njena sopstvena kolekcija naočara za sunce.

 

Nije zaboravila da spomene ni kako ponekad neke od svih tih stvari pokloni u dobrotvorne svrhe pa se one prodaju na humanitarnim akcijama prilikom kojih se skuplja novac za one kojima on zaista treba.

 

Zlatara za sopstvene potrebe
U sobi jednake veličine od one u kojoj su cipele Paris drži nakit čija se ukupna vrednost procenjuje na desetak miliona dolara. To je otprilike jednako kao da u kući imate privatnu zlataru koja služi samo za vaše potrebe, a u kojoj se nalaze luksuzne i unikatne dragocenosti, poput nakita iz poznatog „Tiffanyja“.

 

 

 

Hala za garderobu
Najveća od svih prikazanih prostorija je ona u kojoj se nalazi odeća, a kvadraturom je veća od većine butika. U njoj, pogađate, prevladavaju dizajnerski komadi i, opet pogađate, kreacije koje je Paris sama osmislila. Među njima nalazi se i nekoliko nagrada koje je Paris u svojoj karijeri osvojila kao najbolje obučena poznata ličnost. 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.