Modni guru Lili Alen

by | 7 decembra, 2010

Pop princeza Lili Alen posvetila se popularizaciji jedinstvenog retro stila, tako što je sa sestrom Sarom otvorila butik starinske garderobe u centru Londona. U ponudi su najrazličitiji polovni odevni predmeti vrhunskih modnih marki, a neki od njih potiču upravo iz ormara mlade pevačice.

lili Alen sa sestrom

Lili Alen ne gubi vreme dok pravi pauzu od bavljenja muzikom. Pop princeza se u potpunosti posvetila širenju uticaja svog stilskog pečata po Velikoj Britaniji.

Pogledavši u svoj ormar, pevačica je došla na sjajnu ideju da bi bilo lepo da u nekoj radnji može da se nađe slična garderoba. Udružila je snage sa sestrom Sarom Oven i otvorila butik starinske, takozvane „vintidž“ garderobe pod imenom „Lucy In Disguise“ u Londonu.

Najrazličitiji polovni odevni predmeti, sa etiketom najpoznatijih modnih kuća poput Šanela i Iv Sen Lorana, dostupni su u radnji mlade muzičarke.

„Težim da učinim modu više demokratičnom, da svi ljudi mogu da kupe ili iznajme odeću renomiranih modnih marki po pristupačnim cenama i da se tako doterani osećaju kao da vrede milion dolara“, objasnila je pevačica.

Za odećom koja datira iz dvadesetih godina prošlog veka pa sve do novijih modnih rešenja, Lili i njena sestra Sara lično su tragale po Evropi i SAD, a neke stvari, u butik, su stigle direktno iz pevačicinog ormara.

„Oduvek sam želela da započenem neki svoj posao. S obzirom na to da nisam modni dizajner, vintidž moda je zaista sjajan način da iskažem svoju kreativnost“, izjavila je uzbuđena Lili Alen.

Posebno interesantan deo ponude čine nakit, šeširi i marame poznatih marki. Po ugledu na luckasti stil pevačke zvezde, šeširi su jarkih boja, cvetni, sa perjem ili ogromnim mašnama.

Marame iz radionica modne kuće Ermes koje krase neobični printovima, takođe, će privući pažnju klijenata Lili Alen.

Nisu samo „anonimci“ potražili inspiraciju za kreiranje novog izgleda u pevačicinom butiku. Poznata glumica Gema Arterton odlučila je da pokloni poverenje, uvek, odlično obučenoj Lili. Tako je na jednoj proslavi bila veoma zapažena u haljini direktno iz ormara-butika pop umetnice.

Ono što posebno izdvaja prodajni prostor je to što zainteresovani tokom razgledanja krpica mogu da uživaju i u alkoholnim pićima. U butiku se nalazi i bar koji radi ceo dan, a takođe, ukoliko neko ima dilemu u vezi sa modnim rešenjem tu su stilisti, a i Lili Alen i njena sestra rado će kupcima pružiti pomoć i savet.

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.