Trendi šorcevi: Ovi modni komadi su idealni za letnje vreline

by | 31 maja, 2023
trendi šorcevi

Šorcevi su pored suknji i haljina glavni spas u vrelim letnjim danima. MEđutim, žene se često pitaju da li je prikladno da ih nose u određenim prilikama. Ovi trendi šorcevi su idealni za skoro svaku priliku.

Trendi šorcevi za svaku priliku

Šorcevi su moderna alternativa pantalonama po vrućem vremenu. Da biste mogli da ih nosite u raznim prilikama, morate obratiti pažnju na stil, materijal i dužinu proizvoda. Mini šorcevi su idealni za odmore na plaži, ali optimalna dužina za ozbiljnije i svečanije susrete je do sredine kolena ili malo iznad. Osim toga, kroj je takođe važan, pa izbegavajte zategnute modele jer izgledaju neukusno. Sličan utisak ćete ostaviti i sa prozirnim i čipkastim modelima.

3 načina da majicu dugih rukava pretvorite u moderni letnji top

Teksas šorc do iznad kolena

Ovakav tip šorca je uvek u modi. Materijal je uvek isti, ali se menja stil. Oni mogu biti od crnog ili belog teksasa koje se sjajno slažu sa laganim košuljama i teksas jaknama.

Trendi šorcevi: Bermude

Bermude su najsvestraniji urbani stil. njih čak možete nositi i u kancelariji ako nemate kodeks oblačenja koji ih ne dozvoljava. Možete ih ukombinovati sa kožnim kaišem i belom košuljem za ozbiljnije prilike. Sa druge strane, možete ih upariti i sa klasičnom majicom ili topom. Da biste vizuelno izdužili noge, kombinujte bermude sa cipelama, sandalama, mokasinama i patikama sa platformom.

Laneni šorcevi

Laneni šorcevi su jedni od najlaganijih i najprijatnijih za nošenje. Međutim, najbolje bi bilo da odaberete tamnije nijanse jer lan ima tendencije da se gužva, pa ćete na ovaj način sakriti te nesavršenosti. Dakle, birajte smeđe, crne ili tamnoplave nijanse. Možete ih ukombinovati sa kaišem ili svilenim šalom sa akcentom, provlačeći ga kroz omče kaiša.

Suknja-šorc

Za one koji vole romantične autfite, možete odabrati suknje-šorceve. Ona se slaže sa bluzama sa otvorenim ramenima, ali možete ih kombinovati i sa prslukom ukoliko želite da izbegnete elegantan stil.

Trendi šorcevi: Odelo

Ovo je posebno elegantan autfit. Naravno, on dolazi u kombinaciji sa blejzerom ili prslukom. U kombinaciji sa košuljom ovo zaista izgleda fantastično.

Ovo leto će proteći  u znaku šorceva i to sa dobrim razlogom. Odaberite vašu omiljenu kombinaciju i uživate u sunčanim danima.

ta-nya/GettyImagesPlus, Aleksander Kaczmarek/GettyImagesPlus