Modni trikovi koje će učiniti da vaša figura izgleda vitko

by | 19 decembra, 2015

Maštate da vaša figura izgleda poput manekenki na modnoj pisti. Żelite izduženu figuru, punu samopouzdanja. To ne mora biti pusta żelja. Pomoću trikova koje smo odabrali za vas, već danas možete izgledati baš tako.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Malo više pażnje posvetite odeći i obući i problem će biti rešen, a vi prezadovoljne svojom figurom.

UZORCI
Prugice i boje jako utiču na figuru. Birajte pruge jer će one izdužiti vašu figuru. Majice i haljine sa aplikacijama na sredini imaće isti učinak. Kada su boje u pitanju, birajte odeću koja ima svetlije boje u sredini, a na rubovima, oko struka i bokova tamnije boje. Takav raspored boja učiniće da izgledate vitko.

BOJE
Boje mnogo pomažu u vizuelnom izgledu. Boja hlača ili suknji neka bude u boji čizmica. Vizuelno ćete izgledati visočije. Nebitno je da li je u pitanju standardna crna boja ili neka svjetlija, efekat je isti.

KROJEVI
Bluze sa V izrezom idealne su za efekat koji želite postići. Suknje iznad kolena takođe. Farmerice ravnog kroja, kao i zvonaste moraju biti duže i kao što smo i idealne su u kombinaciji sa platformom. Sakoi i jakne neka budu dužeg kroja. Liniju struka nemojte skrivati, baš na protiv, istaknite je odgovarajućim kaišem.

ŠTIKLE
One su najbitniji igrači u ovoj priči. Štikle će dodati nekoliko centimetara vašoj visini i još ćete vizuelnoo izgledati višlje. Uz odgovarajuće modele, višak kilograma se neće primetiti. Ako birate cipele sa platformom, one su idelane za pantalone sa širokim nogavicama koje će cipele prekriti, a vi ćete dobiti dužu figuru.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.