Categories Moda

Modno savetovalište: Kako da odaberete suknju koja će savršeno pristajati vašoj figuri?

Najbitnije pravilo, kada kupujemo novu garderobu, jeste da obratimo pažnju da li stvari koje želimo zaista pristaju našoj figuri, jer nema potrebe da kupimo stvari koje nam neće savršeno pristajati i u kojima se nećemo osećati lepo i atraktivno.

Zima ne isključuje suknje iz naših omiljenih outfit-a, pa smo za vas danas pripremile savete uz koje ćete uspešno odrediti koji model suknje najbolje pristaje vašoj figuri.

1. Midi suknje

Ove sezone midi suknje su veoma trendi, a posebno blisirane suknje dubokog struka. Bogati nabori ove suknje proširiće vaše kukove, a dubok struk istaći će vaš struk, a ovaj efekat dodatno možete pojačati dobrim kaišem. Ove suknje idealne su za dame uskih bokova.

2. Pencil suknje

Stereotip u kom su pencil suknje rezervisane samo za poslovne outfite, konačno je rezbijen pa ih mnoge devojke od stila sada kombinuju u svojim dnevnim i večernjim kombinacijama. Ovaj model suknje prati liniju vašeg tela i može učiniti da izgledate vitkije, a ako želite da vas ovakva suknja izduži, odaberite model koji seže malo iznad kolena. U ovoj suknji, svaka žena će se osećati podjednako moćno i zavodljivo, pa u svom garderoberu morate imati barem jedan ovakav model.

3. Mini suknje

Mini suknje savršen su odabir za devojke sitnije građe, a posebno su zahvalni modeli A kroja. Ovaj model suknje dodatno će vas izdužiti, a posebno je dobar izbor u kombinaciji sa čizmicama na manju štiklu. Pored modnih klasika – mini suknji od teksasa, ove sezone veoma su popularni modeli od pliša, tvida i somota.

Pročitajte i…Modno savetovalište: Razbijte zimsku monotoniju popularnim belim patikama

Foto: @negin_mirsalehi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA