Categories Moda

Modno savetovalište: Ova 4 modela farmerki su must have u tvom garderoberu

Kada je moda u pitanju, svaka od nas gaji poseban stil, koji je mešavina nekoliko aktuelnih stilova i trendova, pa se modni izraz svake žene čini posebnim. Međutim, postoje modni dodaci i elementi, koje svaka od nas ima u svom garderoberu, bez obzira na trendove i stilove. Reč je naravno o klasičnim modelima farmerica, koje svaka od nas treba da poseduje u svom garderoberu.

Posebnost ovih modela farmeki je što se veoma jednostavno kombinuju u svaki outfit i što čine naš izbor garderobe pred izlazak iz kuće, neuporedivo lakšim.

1. Skinny jeans visokog struka

Skinny jeans visokog struka definitivno je omiljeni model farmerki, gotovo svakoj od nas. One su veoma udobne i praktične, pa su nepogrešiv izbor za dnevne kombinacije, a posebno ih volimo što ističu našu figuru u najboljem svetlu i pokrivaju sve naše nedostatke.

@negin_mirsalehi

2. Zvoncare

Kada pronađete zvoncare krojene po vašoj meri, pronašli ste farmerke, koje će vas spasiti u svakoj situaciji. One će aizdužiti vaše noge, istaći vaš struk i u kombinaciji sa nekom decentnijom bluzom, biće pravi izbor za večernji izlazak, jer su savršena kombinacija sa visokim potpeticama.

 

@vicidolls

Pročitajte i…Model kome se uvek rado vraćamo – Zvoncare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA