Kakav kupaći kostim najbolje pristaje vašoj telesnoj građi?

by | 16 jula, 2014

Pravo je vreme da počnete s pripremama za more. Kako biste potpuno bili zadovoljni svojim izgledom na plaži sledite naše savete. Osim vežbanja, anticelulitnih masaža, dijeta, odlazaka u solarijum, jedan od bitnih momenata svakako je odabir kupaćeg kostima u kojem ćete najbolje istaći svoje adute i prikriti nedostatke. Mi vam možemo pomoći u tome!

kupaci

Kakav kupaći kostim najbolje pristaje vašoj telesnoj građi?

KRUŠKA – Širi bokovi i kukovi, uzak struk i male grudi.

Žene s kruškolikom građom tela treba da izbegavaju jednodelne kupaće kostime jer oni ne oblikuju i ne ističu guzu na najbolji način. Najbolji izbor za njih su dvodelni bikini, kod kojih se gornji deo ističe jarkom bojom ili upečatljivim dezenom, dok je donji deo jednobojan. Tako će svu pažnju s donjeg dela tela, koji želite sakriti, usmeriti na gornji, kojeg želite naglasiti.

JABUKA – Tanje noge i ruke, te zaobljeniji gornji deo tela (stomak i struk).

Žene s ovakvom građom treba da izbegavaju gornje delove kupaćih kostima u obliku topa. Njima najbolje pristaju jednodelni kupaći kostimi. No, ukoliko ipak više volite dvodelne, treba da vodite računa da donji deo sadrži neki zanimljiv detalj, a gornji treba da bude jednobojan i manje upadljiv.

RAVNA GRAĐA TELA – Telo poput dečaka imaju vitke devojke bez izraženih oblina.

Njima najbolje pristaju jednodelni kostimi, s duboko izrezanim delovima koji će stvoriti utisak užeg struka. Ipak, ukoliko se odlučite za dvodelni kupaći kostim, onda oba dela treba da budu iste boje ili dezena, kako jedan ne bi odvlačio pažnju s drugog, kako ne biste nepotrebno naglašavali jedan ili odvlačili pažnju s drugog dela tela.

PEŠČANI SAT – Srećnice s proporcionalnim grudima i guzom, uskim strukom i širim bokovima najlakše pronalaze savršen kupaći kostim za sebe.

Mogu se igrati s jednodelnim i dvodelnim komadima, kao i jednobojnim i šarenim varijantama.

Izvor: Life Content, Đ.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.