Categories Modni saveti

Neka vam horoskop bude stilista. Evo koji trend pristaje vašem znaku

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike. Upravo te karakteristike određuju i ukus jednog Strelca ili senzibilitet jedne Vodolije. Modni stručnjaci su napravili svoje natalne karte i odredili koji trend pristaje kom znaku. Evo i šta su rekli…

OVAN

Crveno je definitivno vaša boja, pa je volite u svim kompaktnim nijansama. Srećom, to je i jedna od boja sezone, pa neće biti teško da je pronađete. Kako volite moćan izgled koji se postiže lako haljina sa rol kragnom i dobre kožne čizme savršeno bi vam stajale.

Guliver/Getty Images

BIK

Odlučno i praktično, vi po prirodi težite zemljanim bojama, pa je kaki, jedna od glavnih boja sezone ujedno i kao stvorena za vas. Rado nosite komotne i pomalo muškobanjaste krojeve, pa ne zaboravite čisto ženski detalj poput upadljivih minđuša.

Guliver/Getty Images

BLIZANCI

Volite da se ističete i pokažete svoju veselu prirodu. Uvek težite vedrim bojama pa smo sigurni da će ovog proleća da vas privuče žuta upotpunjena komplementarnom ljubičastom. Elementi vaše garderobe su jasni ali pomalo u suprotnosti, baš kao i vaša priroda.

Guliver/Getty Images

RAK

Za jedan od zodijakovih znakova koji mnogo polaže na svoj izgled, a ujedno i osećajnu i romantičnu dušu karneri i pastelni print kao stvoreni su za vas. Iako vam je stil često nežan i relativno jednostavan predlažemo da probate nešto složeniju strukturu.

Guliver/Getty Images

Pročitajte i…Dodela Oskara 2017: Dive nas ovaj put nisu naročito oduševile

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA