Categories Šoping preporuka

Ovo je savršen prolećni tandem. Evo kako da ga nosite…

Haljina je savršen komad garderobe – dovoljna je sama sebi, lako se nosi, oblači, kombinuje i definitivno je oličenje ženstvenosti. Patike su, sa druge strane najudobnija obuća ikada osmišljena. Kada se spoje u skladnu celinu haljina i patike čine savršen modni tandem.

Sigurni smo da ste već navikli na činjenicu da patike, po novim modnim pravilima, mogu da se nose uz sve, pa čak i haljine. I ne samo to! Dozvoljeno je nositi ih i uz svečaniju garderobu ili na posao. U prilog tome ide činjenica da danas postoji pravo more modela za različite prilike. Otuda i naša potreba da ih uparimo sa najlepšim prolećnim haljinama, i stvorimo idealnu odevnu kombinaciju za svaku devojku.

Ovih nekoliko predloga pomoći će vam da se obučete za tili čas gde god da ste krenule…

PASTELNO CARSTVO

Haljina: Lindex; patike: Puma, N fashion

Girly elementi poput tufnica i pastelnih tonova idealni su za sunčane dane. Haljina sa formom košulje sa pojasom koji ističe struk laka je za nošenje u različitim prilikama. Ova kombinacija idealna je za opušteni petak na poslu.

EKSPLOZIJA BOJA

Haljina: Monton AndMore; patike Tommy Hilfiger, Office shoes

Haljina koja prati liniju tela sa diskretnim ali dinamičnim karnerom idealna je za posao. Topli tonovi čine da izgledate veoma pristupačno i privlače pažnju. Zbog bogatstva kolorita ovom spoju nisu potrebni nikakvi propratni detalji.

Pročitajte i…Hoćete da doterate figuru do leta? Vreme je za trčanje

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA