Apsolutni Stil modna patrola proglasila osobe sa najboljim stilom

by | 18 oktobra, 2011

Apsolutni Stil modna patrola, podržana od strane Absolut vodke, proglasila je pobednike šestonedeljne potrage za osobe sa najboljim ličnim stilom. Žiri koji čine dizajnerka Tamara Radivojević, autor popularnog modnog bloga „Ko ne voli cipele ne voli ni ljude“ Jelena Karakaš, kao i fotografi Miloš Nadaždin i Vladimir Miladinović Piki, na osnovu više od 260 pregledanih fotografija, izabrao je pobednicu – Leu Litričin iz Beograda, koja će zahvaljujući osvajanju ove laskave titule u svom ormaru imati unikatnu dizajnersku haljinu sa potpisom Tamare Radivojević.

I posetioci Facebook aplikacije Apsolutni stil na stranici Absolut Vodka Srbija odabrali su svoje favorite. Pobednici u kategorijama najbolji individualni muški i ženski modni stil, Farid Abuzeid i Dajana Debić koji će takođe biti nagrađeni unikatnim radovima Tamare Radivojević.
„Prijatno sam iznenađena jedinstvenim stilovima koje sam imala prilike da vidim, i mogu slobodno da kažem da mi nije bilo lako prilikom izbora jer su pojedine osobe delovale kao da su ‘teleportovane’ direktno sa ulica Pariza i Njujorka. Posebno mi je drago da se u najužem izboru našlo i nekoliko muških osoba, što pokazuje da i muškarci sve više poklanjaju pažnju stilu odevanja“, izjavila je predsednica žirija Tamara Radivojević.
Tokom šest nedelja Absolut modna patrola je u potrazi odgovorom na pitanje da li na našim ulicama postoji dovoljno autenično odevenih pojedinaca, obišla ključna mesta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Patrola je identifikovala osobe sa jedinstvenim stilom i predstavila ih javnosti putem Facebook aplikacije Apsolutni stil kako bi i posetioci mogli da glasaju za svoje favorite i tako doprinesu potpunoj demokratizaciji mode u Srbiji.
Osim vrednih odevnih predmeta, pobednike Apsolutni stil konkursa očekuje i VIP tretman na predstojećoj reviji Tamare Radivojević na Fashion Weeku, inspirisanoj upravo Absolut votka brendom.
Fotografije pobednika možete pronaći na: http://www.facebook.com/#!/Absolut.Vodka.Srbija
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.