„Bič bani“ kostimi: Kokentni i zabavni

by | jul 19, 2011

Koketni, zabavni i izazovni kupaći kostimi su na ceni, makar ako se pita bivša manekenka i fotomodel, a sada dizajnerka i vlasnica marke „Bič bani“ Anđela Šitenden. Tufne i pruge, ukrasi od metala na modelima koji asociraju na donji veš dokaz su da je i na plaži poželjno paziti na stil.
Maštoviti i romantični, novi modeli kupaćih kostima kompanije "Beach Bunny", predstavljeni na Nedelji mode u Majamiju, biće izazov mnogim damama u vrelim danima
Sa čipkastim i satenskim detaljima, metalnim kopčama i resicama izbor je veliki.
Kreatorka kolekcije Anđela Šitenden inspirisana romantičnim momentima pokazala je da se osobenost i u oskudnoj odevnoj kombinaciji, poput kupaćih kostima, ipak može istaći.
U kombinaciji dva dezena u kojima dominiraju tufne i pruge, kostimi poznate marke podsećaju da i oni mogu biti nošeni sa stilom.

Crni i beli modeli neizbežni su i na plaži, a ovog puta dosta podsećaju na donje rublje, a ne na klasične kupaće kostime, dok pojedini ukrasi od metala potvrđuju da su manje praktični za kupanje. Ipak, to ne znači da se u njima ne možete sunčati, samo na zaboravite kremu sa visokim zaštitnim faktorom, poručuje dizajnerka.

Titulu zvezde modne revije ponela je manekenka Kejt Apton, koja je svojim izazovnim oblinama najviše privukla poglede muškog dela publike.
Mlada Kejt pokazala je da je za devojke slične građe idealan bikini, a kako bi zabava na plaži bila potpuna, asesoar u vidu perli i svilenih marama biće neizbežan.

 

Tagovi: