Bred i Anđelina izgovoriće sudbonosno „da“ do kraja leta

by | jul 14, 2011

Bred Pit i Andželina Džoli napokon staju pred matičara, piše svetska štampa uz najave da će dugogodišnji partneri "da" izgovoriti do kraja leta. Inače, sve se češće mogu čuti glasine da Bred i Andželina pripremaju venčanje do kraja leta, a par se navodno na ovaj korak odlučio kako bi uslišio želje svoje dece. Intimno venčanje će navodno biti priređeno u njihovom renoviranom dvorcu Miraval na jugu Francuske, gde su pre par godina na svet došli blizanci Vivijen i Noks.Venčanje će biti skromno i za veoma mali broj ljudi, te ni malo nalik velikoj fešti koju je Bred Pit napravio kada se ženio sa Dženifer Eniston pre 11 godina.

Andželina Džoli i Bred Pit poznati su kao zahtevni poslodavci kada zapošljavaju ljude koji im čuvaju decu, a nedavno su unajmili i muškog bebisitera.Holivudski par ne krije da žele da osoba koja im čuva decu poseduje visokošolsku diplomu, te govori više jezika, uključujući i maternje jezike njihove usvojene dece.
Čini se da neke od tih standarda ispunjava i najnoviji privremeni član porodice Džoli-Pit, neimenovani muškarac koji je zadužen da se brine o najstarijoj deci Medoksu i Paksu Tijenu.
 

Tagovi: