Budite primećene u PINK kupaćem kostimu

by | jun 24, 2011

Roze, pink, nijanse kajsije, ljubičasta i ciklama, boje su u kojima na plaži nećete ostati neprimećene. Stručnjaci tvrde da ne izlaze iz mode, već da se samo privremeno povlače iz fokusa, zato modele od prethodnih godina slobodno spakujte u kofer.
Barbi boje, kako su poznate nijanse od svetloroze, preko ciklama i kajsija tonova, pa sve do pink, pa i zagasitoljubičaste, nisu baš popularne u poslovnoj garderobi, naročito ukoliko je reč o kombinaciji „od glave do pete".

Međutim, kada je reč o manjim odevnim predmetima, detaljima ili kupaćim kostimima, stilisti takve nijanse preporučuju svim pripadnicama nežnijeg pola koje žele da budu primećene.
Slavne lepotice mlađe generacije ne ustežu se kada su rozikasto-pink kombinacije za plažu u pitanju.
Paris Hilton samouvereno nosi kupaći kostim pink boje, a tašna, papuče, rajf ili traka za kosu, pareo, peškir deo su prateće opreme koju naslednica lanca hotela pažljivo kombinuje kako bi izbegla prenaglašen izgled.

Jedna od najtraženijih manekenki Izraelka Bar Rafaeli na plaži ili bazenu rado nosi modele pomenutih nijansi koje dodatno ističu boju njenog tena.
Atraktivna tamnoputa pevačica Nikol Šerzinger na plaži je više naklonjena mirnijim nijansama kajsije.

Kupaći kostimi za Kim Kardašijan ne predstavljaju samo zadovoljstvo, već i posao. Crnka zanosnih oblina dizajnira odeću za plažu, a među omiljenim su joj ljubičasti modeli.
Iako se povremeno povuku iz centra modnih zbivanja, jednodelni i dvodelni kostimi ovako veselih nijansi ne izlaze iz mode, zato modele od prethodnih godina bez straha spakujte u kofer.
Prema oceni stručnjaka, pravilo je jednostavno: izbegavajte preterivanje i u bikiniju Barbi boja svi će se okretati za vama.

 

Tagovi: