Da li će i kod nas biti prihvaćen ovaj suludi trend?

Proleće je već uveliko zavladalo – temperature su konačno sve više i više, cveće lagano cveta, a žene se sve više odlučuju da na ulice ponesu džins sa visokim strukom i uvučenu pamučnu majicu. Upravo ovaj „neobavezan“ izgled doneo je novi trend.

Foto: @justnipsforall

Kako je, navodno, sve prirodno u modi (pod ovim mislimo da je sve iscenirano tako da, sa mnogo truda samo izgleda prirodno) tako je i trend bradavica koje se ocrtavaju ispod uže majice ili haljine počeo da uzima maha. Izlazak na ulicu bez grudnjaka i nije neka novina, ali opcije koje nam se sada nude potpuno su sulude.

Prva opcija jeste da naglasite bradavice. Umetak koji služi da se nalepi na kožu i istakne bradavice nudi se u više bež tonova, pa ko voli neka izvoli.

Foto: @justnipsforall

Ako ne volite ili ne možete da ne nosite grudnjak na raspolaganju vam je druga opcija – grudnjak sa našivenim veštačkim bradavicama. Ako vam je umetak zvučao čudno možemo zamisliti koliko je tek ova varijanta smešna.

Foto: @misscalliopeia

Devojke i žene širom sveta, a pre svega one poznate prigrlile su ovaj trend, i kažu da im pažnje muškaraca ne manjka. Hajde da vidimo da li će i kod nas biti toliko popularan.

Pročitajte i…Krenula je njihova sezona, a evo kako ih nose IT devojke