Danijela Jankov na Brzom servisu Samsung telefona

by | jul 2, 2011

Samsung Electronics, vodeći proizvođač mobilnih telefona, tokom prve nedelje jula ispred Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu organizovao je akciju besplatnog servisiranja telefona i instaliranja novih softvera i aplikacija – Brzi servis Samsung telefona.

Priliku da „unapredi” svoj pametni telefon iskoristila je i poznata voditeljka Danijela Jankov kojoj je Samsungov servisni tim instalirao nekoliko najnovijih aplikacija. Danijela će sada na svom telefonu moći bez problema da pronađe sve taksi službe kada se bude našla u nekom evropskom gradu. Aplikacija Halo Taxi osvojila je pre nekoliko meseci prvu nagradu za najbolju platformu za naše tržište i ima sve telefone taksija širom Srbije i Evrope.

Kada se Danijela bude našla u Parizu biće dovoljno da uključi aplikaciju i imaće na svom Samsung telefonu sve taksi službe u Parizu.
Tokom pet dana trajanja akcije Samsung servisni tim davao je savete, rešavao probleme i servisirao Samsung mobilne telefone. Svi vlasnici Samsung mobilnih telefona bili su u prilici da im Samsungov tim instalira najnovije mobilne aplikacije i nove verzije softvera. Ovo je bila idealna prilika za sadašnje i buduće studente da u blizini svojih fakulteta nabave najnovije aplikacije i da „unaprede” svoje telefone.

 

 

 

Tagovi: