Demi Mur, Hale Beri, Džerard Batler i Heroji CNN-a

by | 21 novembra, 2010

U Los Anđelesu su sinoć dodeljene godišnje nagrade „Heroji CNN-a“, a na svečanosti su se od poznatih pojavili Hale Beri, Demi Mur, Bon Žovi, Džerard Batler, Džon Ledžend, LL Cool J, ali i 33 čilenaska rudara kao i petorica njihovih spasilaca.

 

Za „Heroja CNN-a“ proglašena je Anurada Koirola, borac za prava žena, čija je organizacija spasila više od 12.000 žena od trgovine ljudima.

Nagradu je Korioli uručila Demi Mur, zajedno sa mužem Eštonom Kučerom, u ime njihove fondacije „DNA“ (The Demi and Ashton Foundation), čiji je cilj borba protiv seksualnog iskorišćavanja dece.

Svakog dana ova žena se suočava s onim najgorim što čovečanstvo može da ponudi“, rekla je Demi Mur o Korioli. „Ona govori da zaustavimo prodaju naših devojčica. Racijama po bordelima i patroliranjem granicom između Indije i Nepala, ona je sprečila seksualnu trgovimu devojčicama, gde bi neprestano bile silovane zbog profita, mučenja i porobljavanja“, rekla je poznata glumica.

Među poznatim licima, na svečanosti CNN-a viđeni su još Džesika Alba, Kid Rok, Rene Zelveger, Kifer Saterlend, Marisa Tomei, Aron Ekart…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.