Dnevni horoskop za 17.1.2012. godine

by | januar 17, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Sjajna je prilika za poslovne razgovore koji se tiču investicija.Finansije su stabilne. Među ukućanima je loše raspoloženje, ali će se sve srediti. U ljubavi je lepo. Zdravlje osetljivo.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Sa voljenom osobom se odlično razumete što je preduslov za rešenje bilo kakvih poteškoća.Zajedničkim snagama ćete uspeti u onome što ste naumili. Dobićete novac od porodičnog nasledstva.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Posao počinje da vam donosi više novca pa vam prekovremeni rad ne pada teško. Priželjkujete susret sa voljenom osobom. Iako često osećate bolove u zglobovima, generalno ste dobrog zdravlja.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Navikli ste da radite mnogo za male pare, ali krajnje je vreme da se pobunite. Pribojavate se da tražite onoliko koliko zaslužujete. Predstoji vam lep izlazak sa društvom i partnerom.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Na poslu nema mesta egu. Konsultujte se i sa drugima. Ne možete uvek sve sami niti sve najbolje znate. Sa članovima porodice se dobro slažete. U ljubavi je trenutno stabilno.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Finansijski problem koji trenutno imate nećete brzo rešiti.Previše se oslanjate na druge i brzo trošite novac što nije dobro.Ako se bavite uslužnom delatnošću,imate dar da privučete ljude.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Nemojte da brinete. Danas vam stižu dobre poslovne vesti, a verovatno ćete dobiti deo plate. Emotivno ste stabilni. Navikli ste na partnera koga je teško pokrenuti, ali to je prolazno.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Zbog obaveza kao da polako gubite snagu. U ovom trenutku niste spremni da se aktivirate i počnete da rešavate nagomilane probleme. Ako imate decu, ona će vam popraviti raspoloženje.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Nemate jak motiv za trud na poslu. Dobiće te novac na koji ste čekali pa će vas to pokrenuti. U komunikaciji budite taktični i biće sve u redu. Sa partnerom ste uglavnom kod kuće.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Pri kraju ste projekta koji će vam doneti odličnu zaradu. Ukoliko vaš posao ima veze sa umetnošću, onda će situacija biti još bolja. Mlađa osoba sa kojom sarađujete će imati zanimljiv predlog.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Zbog povremenih stresnih situacija na poslu opao vam je imunitet. Potrudite se da ne doživljavate sve toliko komplikovano.Imate na koga da se oslonite.Finansije dobre. Izbegavajte tešku hranu.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Na poslu je sve kako treba. Mogući su neplanirani izdaci koji su u vezi sa stanom. Niste se dogovorili sa nekim oko detalja kada je bilo vreme. Danas će na emotivnom planu biti mnogo bolje.

Izvor: blic.rs
Autorka: Dijana Jotić

Tagovi: