Dnevni horoskop za 18.2.2012. godine

by | februar 18, 2012

Ovan

Najviše zadovoljstva pruža vam posao, ma čime da se bavite, naročito ako ste već afirmisani ili imate naznake mogućeg unapređenja. Ako se bavite kreativnim radom, pružiće vam se prilika za unapređenje saradnje sa jednim Rakom ili Jarcem.

Bik

Od vaše ubedljivosti zavisi i uspeh posla. Ne oklevajte nego krenite u akciju. Više volite da maštate o nekim situacijama u kojima biste bili uspešni ali malo šta konkretno činite da biste to i pokazali, kako sebi tako i drugima. Retrogradni Mars deluje negativno na vašu efikasnost.

Blizanci

Pitanja u vezi sa novcem i naplatom nekih dugova za vas su od prioritenog značaja. Ako ne budete brzopleti i površni u donošenju zaključaka možete očekivati uspeh, naročito u radu sa jednim Lavom, Jarcem ili Vagom. Ima mnogo onih koji veruju u vas i podržavaju vas.

Rak

Mesec iz astrološke kuće partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa retrogradim Marsom zanči da će neko danas biti spreman da položi oružje pred vama. Može se raditi o poslovnom partneru, članu porodice ili o ljubavnom partneru. Znate dobro šta hoćete i način kako da do toga dođete.

Lav

Pokušajte da smanjite troškove i da svoje finansijske probleme svedete na minimum, naročito ako planirate neku veću kupovinu. Neko će vam ponuditi zajednički posao, moguće jedan Jarac. Ako želite da se dogovorite sa jednim Ovnom u vezi sa novim poslom, poslušajte njegov savet.

Devica

Imate potrebu za uživanjem razne vrste, pokušavate da se dogovorite sa kooperativnim saradnicima oko nečega za šta su vam obećali pomoć. Nemojte se previše uzdati u predstavnike vatrenih znakova, naročito ne u jednog Lava koji planira da započne samostalan posao ili sa jednom Vodolijom.

Vaga

Imate smisla za bisznis i to je ono što vas trenutno najviše interesuje. Vaša očekivanja su s razlogom velika i vi ćete svakako uspeti da se dogovorite sa Devicom ili Ovnom oko nekih bitnih pitanja. Simpatična vam je neka druga Vaga koja uspeva da vaše saradnike ubedi u ono za šta vi nemate nerava.

Škorpija

Pokušavate da sklopite unosne poslove i verovatno će vam poći za rukom da dobijete posao koji odavno želite da započnete sa dugogodišnjim saradnicima ili sa onima sa kojima ste radili preko nekoliko godina. Moguća je obnova saradnje, naročito ako planirate da radite posao sa strancima.

Strelac

Potrebne su vam garancije da će vam neko na koga računati sigurno biti na raspolaganju ako budete poželeli da sa njim nastavite ili proširite saradnju. Imate velikog uticaja na osobe sa kojima radite duže od tri godine a računate i na podršku jedne Vage, Jarca ili Bika.

Jarac

Vašu principijelnost mnogi cene ali ste vi ipak pomalo i svojeglavi jer ako biste poslušali savete onih koji se bolje razumeju u finanisje, bolje biste prošli u poslu u koji ste uložili veliki deo energije. Mouguća je vest o novcu od poslovnog partnera.

Vodolija

Volite da se dogovarate sa Lavom oko nekih novih poslova ali u stvari veću korist možete imati od Raka, Škorpije ili Jarca. Osluškujete svoju intuiciju i nemojte biti plahoviti. Moguće je smanjenje prihoda ako ne budete dovoljno mudri da se postavite kako treba.

Ribe

Naglašena su astrološka polja prijatelja i javnosti kao i posla. Možete postići mnogo u radu sa osobama koje su drugačijeg temperamenta od vašeg, aktivnije, istrajnije i upornijie. Potrebna vam je velika podrška osobe koja se već afirmisala u javnosti.

Tagovi: