Dnevni horoskop za 25.03.2012.

by | mart 25, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Do novca dolazite lakše nego ikad pre. Sve što pokušate,donosi vam dobru zaradu, a i od drugih stalno nešto dobijate. U porodici će danas biti sjajno raspoloženje.Samo treba da sredite ljubavni život.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Današnji dan iskoristite za odmor i opuštanje u krugu najbližih.Postoji mogućnost da odete na izlet ili u posetu familiji koja je van grada u kome živite.Lepo ćete se provesti gde god budete bili.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Dosta ste usmereni na posao pa o njemu razmišljate čak i kada
imate slobodan dan. Pribojavate se sastanka koji vam predstoji,ali nema potrebe. Prevazićićete problem, ali na malo teži način.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Danas treba da date sebi oduška i da uživate sa prijateljima, ali se na vreme spremite za sutrašnji radni dan. Očekujte problem sa šefom i naoružajte se strpljenjem. U ljubavi ste strastveniji.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Dosta ste briga eliminisali i sada ste psihofizički u odličnoj formi.Preostaje vam da se kontrolišete kada je trošenje u pitanju. Sutra će biti manjih izdataka, ali ćete brzo stati na noge.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Zdravstveno ćete biti malo bolje, ali to ne znači da treba odmah da se bacite na kućne poslove.Trenutno ste slabi da se oduprete emocijama pa ćete zanemariti ono što vam je problem u vezi.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Vraća vam se optimizam pa ćete danas biti bolje raspoloženi. Neko će vas obradovati nečim lepim.Možda čak i putovanjem. Razgovor sa prijateljima neće razrešiti ljubavni problem.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Čini vam se da vam ništa ne ide od ruke, a u suštini je sve mnogo bolje nego što je bilo. Vaša predstava nije realna. Samo se trenutno tako osećate. Odnos sa partnerom se popravlja.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Dosta olako prihvatate neke stvari ne razmišljajući o posledicama. U ljubavi morate biti odlučniji ukoliko želite stabilnu vezu.Naredna dva dana ćete posebno biti skloni gojenju. Manje jedite.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Uživaćete u prisustvu voljene osobe. Predstoji vam lep dan, prepun emocija. Do sutra se opustite, a onda se angažujte oko posla. Problemi papirološke prirode. Možda će stići i kazna.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Nervoza vas ne popušta, ali se potrudite da ne mislite o onome što vas muči. U krugu porodice ćete provesti lep dan. Ako ste u vezi, očekujte da vam partner zatraži finansijsku pomoć.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

U žurbi ste oko priprema za put pa ćete danas biti na sve strane.Putovanje neće biti poslovne prirode pa uživajte. Partner će malo negodovati, a moguće su male poteškoće pri polasku.

Tagovi: