DOBRODOŠLI: Prvi srpski blog posvećen isključivo seksu!

by | septembar 22, 2009

Prvi srpski blog www.dare2speak.com posvećen isključivo seksu, dobio je u rekordnom roku veliki broj poklonika i izazvao ogromno interesovanje. Iza otvorene i hrabre price o seksu stoji jedna dama – Danica Radišić, žena koja bez dlake na jeziku govori o neiscrpnoj temi muško-ženskih odnosa i onome što se dešava u njihovoj naimtimnijoj sferi.


Danica za naš portal kaže da se na ovaj korak odlučila nakon što su je na to godinama nagovarali svi oni koji su joj se redovno obraćali za kojekakve „savete“.
Napokon sam započela blog o onome što se kod nas stalno pominje a nikako o tome da se valjano razgovara. O seksu. O toj božanstvenoj, i u svakom smislu neophodnoj, primenjenoj umetnosti. Na blogu ćemo pričati o seksu iz svakog ugla i svačije perspektive. Zato što je seks zdrav. Zato što dokazano produžava život. Zato što je zabavan i otklanja bolove, kao prirodni narkotik. Zato što je bitan deo prokreacije, nastavka ljudske vrste. Zato što svi to rade i uvek su radili. Zato što ga volim i može mi se„, kaže autorka i dodaje kako svi treba da naučimo da seks donosi zdravlje i radost.

Naučićemo da budemo iskreno eksplicitni jedni sa drugima, i rečima i delima. Naučićemo da budemo zgodni. Da budemo neodoljivi i sebi i drugima„, tvrdi Danica.


Ona ističe da je kvalifikovanom za ovu temu ne čini broj muškaraca koji su joj prošli kroz krevet, već kvalitet seksa koji je doživela nakon što je detaljno upoznala sebe i svoje telo.

S obzirom da je veoma eksplicitnog karaktera, na blogu sve komentare prate autorka i webmaster kako bi se omogućila otvorena i zrela komunikacija na temu seksa. Oni ističu da, pored proste neozbiljnosti i odmicanja od teme, neće biti cenzure. Posle deset dana od njegovog nastanka, ovde se već vode ozbiljni i sadržajni razgovori. Danica se nada da će se još mnogi uključiti u razgovor i najavljuje da će joj se uskoro pridružiti i gosti na blogu koji će pisati o svojim intimnim iskustvima.

Poenta je da se deli, da komuniciramo. Ne postoji intimniji vid deljenja i komunikacije među ljudima od seksa. Dogovor kuću gradi. Razgovor i seks u kući održavaju red i mir.“

 

Tagovi: