Džesika Klark novi anđeo

by | februar 8, 2012

Džesika Klark, model s Novog Zelanda, najsvežije je lice u jatu „Viktorijinih anđela“, a ova manekenka već je uradila set provokativnih fotografija na kojima reklamira donje rublje te poznate modne kuće.

Džesika je rođena 1993. godine, a u svet mode ušla je sa svega petnaest godina. Do svoje sedamnaeste već je prošetala pistama svih važnijih modnih centara u Milanu, Parizu, Londonu i Njujorku.

Modni agenti su me primetili u jednom bioskopu. Čak se više i ne sećam koji sam film išla da gledam iako to nije bilo tako davno – ispričala je jednom prilikom.

Džesika je prvi model s Novog Zelanda koji je potpisao višegodišnji ugovor s modnom kućom „Victoria’s Secret“, a pred kraj prošle godine je prvi put učestvovala i u njihovoj godišnjoj reviji održanoj u Njujorku krajem novembra. Od prošle godine njeno prebivalište je i definitivno prestonica mode – Njujork, a svoje školovanje je uspela da privede kraju zahvaljujući dopisnom polaganju ispita.

Zanimljivo je da se ova vitka bruneta dugo bavila netbolom, sportom koji je tradicionalan upravo za Novi Zeland, a predstavlja mešavinu košarke i rukometa, ali za razliku od ta dva sporta nema driblinga.

Tagovi: