Džins koji podiže samopouzdanje!

by | jul 13, 2009

Drage moje,
nadam se da ste mi dobre i zdrave i da vam ovo promenljivo vreme ne kvari raspoloženje. Ja sam se malo prehladila pa ovh dana nisam bas izlazila iz kuće tako da nije bilo nekih naročitih dešavanja, ali sam zato preko interneta našla par stvarčica koje sam odmah naručila. Jer, kao što sigurno i same znate, šoping leči sve, pa čak iovaj preko interneta.

lepota i zdravlje eva mendesJEANS KOJI PODIŽE SAMOPOUZDANJE
Kada je reč o džinsu mnogima je najvažniji pogled – onaj otpozadi! Ili u prevodu: „Kako mi izgleda guza u ovim farmerkama?“ Odgovor je gotovo ključni faktor pri odabiru istih. A kada smo već pomislili da ih ne možemo voleti više, proizvođači se se dosetili kako da u svom ormaru poželimo bar još koji model.
Verovatno ste već čuli kako su se kao zadnji hit pojavile farmerke koje, osim što dobro izgledaju i brinu da i mi u njima izgledamo jednako dobro, takođe i oblikuju telo – s naglaskom na podizanje stražnjice!
Trend takvog džinsa sledi i Calvin Klein sa svojom Body Collection, koja osigurava da farmerke idealno stoje zahvaljujući i najmanjim detaljima kao sto su odgovarajuće oblikovani zadnji džepovi, rastegljiv kaiš koji sprečava pogled na vaše gaćice, pa čak i šavovi koji će vizualno sužavaju bedra. Osim toga, u Calvin Kleinu su se pobrinuli da njihovim modelima ne možemo odoleti i time što su za zaštitino lice kampanje izabrali prekrasnu Evu Mendes koja na fotografijama izgleda fenomenalno.

 



lepota i zdravlje etno moda




ETNO CIPELE I TORBA
Sve vi koje ste ljubitelji šarenih boja, bogatog veza, afričkih motiva i indijanskih resa, ova sezona je vaša. Mnoge devojke smatraju etno stil kao nešto bezveze, a danas kada je sve već izmišljeno i nije moguće napraviti nešto revolucionarno, moda se svodi na recikliranje prošlih stilova.
Zato ostanite verni sebi i vlastitom ukusu, jer nije li upravo odgovor većine svetski poznatih dizajnera, stilista i modnih ikona da stil nema nikakve veze s trendovima. Stil je bezvremenski. Zato drage moje uživajte u Etno stilu ovog leta….






KATASTROFALNI MODNI TRENUCI

 

lepota i zdravlje

 

 

 

Ako imate novca ne znači da imate stila, a to potvrđuju sledeći primeri. Svake godine samo što ne padnemo u nesvest od modnog izbora nekih svetskih zvezda. Neki su konstantno na listama najlošije odevenih, dok se drugima samo ponekad omaknu greške.

 

Donosim vam jednu od najružnijih modnih kombinacija koju sam videla ove godine na crvenom tepihu. Šta je to bilo na umu Jessici Simpson kada je ovo obukla, ne znam ali ko zna možda se nekom tako nešto izuzetno sviđa. Mene zabavlja i to je sve, ali me isto tako ostavlja sa upitnikom iznad glave.

 

Jessica Simpson me je razveselila svojim pantalonicama

čiji struk dolazi gotovo do grudi. Verovatno je Jessica listala Vogue i videla kakav editorijal na ovu tematiku, ali joj nije doprlo do glave kako će u takvoj odeći izgledati smešno. Nije ona debela, ima obline i to je sve, no u skladu sa time treba da bira i odeću. Inače, ispada debela! Loš izbor pantalona kao da joj nije bio dovoljan, pa je sve upotpunila glomaznim minđušama i stravičnim kaišem.







 

lepota i zdravlje

UKRAS ZA KOSU
Ovaj rajfić svakako morate potražiti, jako je zanimljiv modni aksesoar i na mnogim zvezdama ga mozete videti ovo leto. Ja sam sebi par njih naručila sa interneta gde koštaju samo osam evra, a nalaze se u različitim bojama i dizajnima. Svakako, ako mi budete pisele, sledeće pismo meseca će dobiti jedan baš ovakav rajf na poklon.

 

CELEBRITY STYLE

 

Rhianna je pravi slatkiš i uvek dobro obučena. Njen stajling je vrhunski kao što vidite u ovom slučaju izgleda kao prava rock zvezda.

 

 

lepota i zdravlje rijana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lepota i zdravlje rijana

 

 

Majica H&M – 290 dinara, Helanke Top Shop – 1200 dinara
Jaknica Miss Selfridges – 3.800, Jeans Jaknica Miss Selfridges – 1.400
Minđuše H&M – 600, Cipele Top Shop – 5.200

 



Heidi Klumn je jedna od najpopularnijih manekenki sveta i uvek ima extra stil.Ova kombinacija je savršena za njene godine.

 


lepota i Zdravlje - heidi klum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lepota i zdravlje hajdi klum

 

Košulja H&M – 1.400 dinara, Pantalone H&M – 2.200 dinara
Sako Zara – 4.600 dinara, Cipele Zara – 2.900 dinara
Torbica H&M – 950 dinara, Lančić H&M – 470 dinara

Prsten H&M – 180 dinara

Tagovi: