Elegantno, moderno, drugačije: Nova kolekcija Biljane Tipsarević

Praznici su pred vratima, i svima nam je potrebno malo inspiracije i lepote. Biljana Tipsarević je pripremila pravo modno osveženje u ovim tmurnim i kišovitim danima. Njena nova kolekcija pod nazivom “Heritage“ je tu!

Začinjena  damskom linijom odevnih komada namenjenih svim samosvesnim ženama kojima je kvalitet odeće koju nose na prvom mestu, Biljanina nova kolekcija donosi kvalitetne odevne komade s naglaskom na novoj formi odela, kaputa i haljina koje neće biti rezervisane samo za večernje prilike. Kao apsolutni must have ove sezone jesu široki kaiševi koji su sastavni deo većeg asortimana kolekcije. Istančan ukus za kvalitetne materijale nije zaobišao ni ove modele. Tako se pored baršunastog pliša izbor sveo i na odela izrađena od najfinijih italijanskih štofova od vune, oplemenjena nezaobilaznom unikatnom čipkom.

Da je damski stil imperativ za novu sezonu, Biljana se potrudila da dokaže novom, udobnom siluetom naglašenog struka i retro šik modelima suknji za koje se veruje da će biti jedni od omiljenih komada gradskih trendseterki koje će suvereno zavladati aktuelnom modnom scenom.

Pročitajte i…Red carpet: Ove kombinacije zvanica su obeležile Serbia Fashion Week

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.