Grand kafa nagrađuje: Stanovnik Krnjače dobio mercedes, a njegove komšije parkić

by | novembar 19, 2010

Krnjača je dobila novi parkić!
Kod crkve Svetog Luke od danas mališani mogu da uživaju u novim ljuljaškama, klackalicama, vrteškama, dok će za to vreme njihovi roditelji moći da se odmore na novim klupama. Parkić u Krnjači otvorio je danas predsednik opštine Palilula, Danilo Bašić. „Hvala Grand kafi na gestu dobre volje. Građanima Krnjače mnogo će značiti što imaju mesto gde mogu da dovedu decu da se igraju, pogotovu što ovaj kraj nema mnogo ovakvih sadržaja“, izjavio je prilikom otvaranja Danilo Bašić.

Grand

Parkić je žiteljima opštine Palilula poklonila Grand kafa, koja je, u okviru nagradne igre Otvori i Osvoji, rešila da nagradi i opštinu, odnosno mesto u kom dobitnik jedne od glavnih nagrada živi. U ovom slučaju, u pitanju je Dragomir Maksimović, stanovnik Krnjače, koji je dobio mercedes A klase 160 CDI. Njemu je ključeve od kola, prilikom otvaranja parkića, uručio direktor marketinga Grand kafe, Aleksandar Poznanić.

Grand

 „Poverenje koje Grand kafa ima kod svojih potrošača rezultat je konstantnog ispunjavanja datih obećanja i negovanja pravih porodičnih vrednosti. Ključna reč za nas je poštovanje. Zato smo i odlučili da simbolično obradujemo i ostale potrošače i to tako što ćemo nagrađivati i lokalnu sredinu. Tako mogu i komšije da podele radost sa srećnim dobitnikom mercedesa“, izjavio je Aleksandar Poznanić

Grand

Tagovi: