Irresistible: Zavirite u novu kolekciju Biljane Tipsarević

by | decembar 2, 2013

naslovna

Ekskluzivnu modnu kolekciju „Irresistible“ Biljane Tipsarević za aktuelnu sezonu zima 2014. odlikuju otmeni, ženstveni i suptilni elementi inkorporirani u jedinstvenu i posebnu kombinaciju prefinjenosti, nenametljive elegancije, senzualnosti i diskretnog seksepila. Svojim rafiniranim i sofisticiranim stilom autorka redefiniše tradicionalno poimanje večernje haljine stvarajući unikatne luksuzne komade koji su istovremeno i moderni i vanvremenski.

IMG_8059

Inspiraciju za kolekciju „Irresistible“ Biljana Tipsarević pronašla je u savremenoj ženi, ženi XXI veka – obrazovanoj, samouverenoj, snažnoj, slobodnoj i energičnoj koja je istovremeno samosvesna, snažna ličnost, koja pomera granice ženstvenosti zahvaljujući svojoj unutrašnjoj snazi, lepoti, volji i koja uvek želi da izgleda neodoljivo – prvo samoj sebi, a potom i drugima.

Brižljivo odabrane tkanine vrhunskog kvaliteta, svila i čipka raskošne teksture, elegantni krojevi izuzetne izrade inspirisani zavodljivom ženskom siluetom, kao i beskompromisna tehnika obrade do najsitnijih detalja namenjeni su prvenstveno glamuroznim večernjim izlascima, crvenom tepihu, novogodišnjem slavlju i svim onim posebnim životnim trenucima u kojima ništa nije prepušteno slučaju, a svaka žena izgleda kao otelotvorenje najlepše modne fantazije.

18 17 15 9

8

5

19

16

13

3

Perfektno odabrana paleta zagasitih boja koja obuhvata nijanse teget, braon, bordo, boje trule visnje i neizostavne crne, daje krajnje sofisticiranu i ekskluzivnu notu modnim komadima, nepogrešivo odražavajući Biljanin lični osećaj za stil, glamur i lepotu.

Kolekciju „Irresistible“, pored raskošnih večernjih i koktel haljina mekih, fluidnih formi čine i modni komadi sa prepoznatljivim autorskim potpisom Biljane Tipsarević namenjeni različitim dnevnim i poslovnim prilikama u kojima žena u svakom trenutku izgleda kao oličenje udobnosti i stila, doterano, i besprekorno.

Atraktivni modeli ističu ženstvenost figure i u zavisnosti od senzibiliteta žene koja ih ponese pružaju gotovo neograničen dijapazon modnih kombinacija – rafinirani svileni kompleti, suknje, bluze i efektni kombinezoni naglasiće prirodnu lepotu žene i učiniće je neodoljivom.

12

7

14

4

Novitet u Biljaninoj kolekciji predstavljaju i koketni prsluci od najfinije čipke koji prate liniju tela, deluju senzualno a istovremeno ne otkrivaju previše. Dozu razigranosti autorka iskazuje i poigravajući se dužinom haljina i suknji pa u kolekciji preovladavaju mini haljine i suknje namenjene modernim mladim devojkama, ali i haljine i kompleti dužine do ispod kolena za poslovnu ženu.

Savršeni krojevi, maštoviti detalji, suptilnost i intrigantnost svakog pojedinačnog modela iz kolekcije „Irresistible“ učiniće da Vaš modni stil ove sezone bude, sofisticiran, prepoznatljiv, privlačan i poseban.

Tagovi: