IVANA ĐALTO dobija besplatne silikonske imlante

by | januar 25, 2010

 

Dobitnica besplatne ugradnje silikonskih implantata u specijalističkoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju „DE – plastic surgery“ je Ivana Đalto iz Novog Sada. Njoj je juče sreću donela pevačica Viki Miljković na javnom izvlačenju koje su organizovali časopisi/portali „Svet“ i „Lepota i Zdravlje“ u restoranu „Santo Domingo“. Osim glavne nagrade – besplatne intervenicije, Viki je izvukla i 20 „utešnih nagrada“ koje dobitnicama obezbeđuje 20 odsto popusta na bilo koji zahvat u specijalističkoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju „DE – plastic surgery“.

 

Marija Lazic i Viki Miljkovic

Kao što je mnogima već poznato, časopisi/portali „Svet“ i „Lepota i Zdravlje“ organizovali su kviz u kome su sve devojke koje tačno odgovore na pet pitanja konkurisale za glavnu nagradu (besplante silikonske grudi) i utešne nagrade (popust na sve intervencije). Za dvadesetak dana pristiglo je oko 2800 prijava za ovu, u najmanju ruku, interesantnu nagradu.

 

Žiri u sastavu Vladka Radosavljević, ispred kompanije „Direct Shop“, Nataša Tusić, urednica portala „Svet“ i Zorana Tome, urednica portala „Lepota i Zdravlje“, pobrinuo se da sve prijave sadrže tačne odgovore na kviz pitanja, kao i potrebne podatke o kandidatu. Poznata novinarka „Sveta“, Marija Lazić vodila je program dok je Viki iz činije sa hiljade odštampanih prijava najpre izvukla 20 dobitnica popusta od 20 odsto na bilo koju intervenciju u specijalističkoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju „DE – plastic surgery“, a onda i glavnu premiju – BESPLATNU UGRADNJU SILIKONSKIH IMPLANTATA! Čestitamo svim dobitncima! 

 

Marija Lazic i Viki Miljkovic

 

Snimak jučerašnjeg javnog izvlačenja nagrada možete pogledati na portalima svet.rs, lepotaizdravlje.rs i viper.co.rs.

 

 

Za one koji su kasno čuli za ovu neodoljivu nagradnu igru, imamo dobre vesti! Naime, ovo je bila samo prva faza nagrađivanja naših čitalaca tretmanima ulepšavanja u specijalističkoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju „DE – plastic surgery“… Sledeća premija je laserska liposukcija, zato nas posećujte i čitajte redovno…

 

Dobitnice 20 odsto popusta:

 

1. Katarina Nešović, Kraljevo
2. Gorica Popović, Ljubovija
3. Biljana Golubović, Zaječar
4. Dijana Maksimović, Pančevo
5. Marijana Marković, Beograd
6. Tamara Tanasić, Obrenovac
7. Marina Janošević, Zaječar
8. Danijela Radivojević, Beograd
9. Marija Stanić, Smederevo
10. Ljupka Mihajlovska, Pančevo
11. Ivana Đokić, Kragujevac
12. Dragana Milošević, Knježevac
13. Marina Paček, Beočin
14. Danijela Janković, Beograd
15. Jovana Mrkić, Beograd
16. Suzana Nikolić, Jagodina
17. Radmila Tomić, Beograd
18. Bojana Kecman, Novi Sad
19. Lejla Berilo, Sarajevo
20. Ana Radović, Tivat

 

 

FOTO: Matija Punjek

 

Tagovi: