Izgledajte kao zvezde sa manje para!

by | jun 23, 2009

Drage moje,
ovo je moja prva kolumna za sajt Lepota i Zdravlje i zaista sam uzbuđena. Kao i vi, i ja imam pravu i nepokolebljivu strast za modu, i jedva čekam da vam svakog ponedeljka pokažem svoj izbor najbolje, najjeftinije, a ponekad i najskuplje kupovine. Nadam se da ćete uživati čitajući ove tekstove, bar onoliko koliko ću ja uživati pišući ih.

 

Napokon leto je stiglo, vreme je za sunce, more i kratke haljinice. Ja sam ovaj mesec u Puli na odmoru gde ću malo da uživam sa dečkom i familijom na moru. Ovih dana vreme je fenomenalno za kupanje i sunčanje, tako da se nadam lepom tenu do kraja meseca 🙂 Vi koji ste imali priliku da posetite Pulu znaćete da je prelep grad, i ne mnogo udaljen od Venecije, gde se uvek može obaviti dobar šoping! Nadam se da ćete pronaći nešto lepo u sveme što sam vam pripremila za ovu nedelju.

 

HOT CELEBRITY LOOKS
Za početak, dve najbolje odevene žene u celebrity svetu: Abbey Clancy – devojka engleskog fudbalera Petera Croucha i Rachel Stevens poznata pevačica, a sada i glumica.

 

lepota i zdravlje



ABBEY CLANCY
Abbey nosi lepu crnu haljinu sa niskim rezom na leđima. Ima prelepu figuru, a ova autfit ističe njene duge noge.
Haljina: 73.000 dinara – Matthew Williamson , Cipele: 58.000 dinara – Prada


MOJA PREPORUKA:
Za mnogo manje novca možete da dobijete sličnu kombinaciju.
Haljina 5.600 dinara – Mango
Sandale 4.300 dinara – Schuh

 

lepota i zdravlje

 



lepota i zdravlje

RACHEL STEVENS
Rachel Stevens izgleda kao grčka boginja. Volim blede boje koje stvarno ističu preplanuo ten. Da sam ja nosila ovu haljinu, stavila bih kaiš da više naglasi struk.
Haljina 93.000 dinara – Chloe , Sandale 56.400 dinara – Brian Attwood

 

MOJA PREPORUKA:
Dosta jeftinija kombinacija:

Haljina 4.700 dinara – Zara, Sandale 3.700 dinara – Zara

 

lepota i zdravlje

 


MOJ IZBOR:

 

LEPOTA I ZDRAVLJE MODA


Top lak za nokte
Tačka na i svakog make up-a zasigurno ce biti Dior Vernis lak za nokte. Osim što noktima daje besprekoran sjaj, on ih neguje, vraća im vitalnost i podstiče brži rast, istovremeno sprečavajući lomljenje i listanje.

Puder koji će vam promeniti život
Nakon dve i po godine pokušaja kreiranja nove verzije pudera u kremi – dugotrajnog i srednje jačine prekrivanja, MAC Cosmetics konačno je lansirao „puder koji će vam promeniti život“. Ime mu je Studio Sculpt Foundation, pruža fini, bogati, kremasti osećaj, bogat je antioksidansima, a sadrži i neophodnu UV zaštitu. Završni dodir čini fini prah koji optički uklanja nesavršenost kože.

 

NEKOLIKO MOJIH OMILJENIH STVARI OVE NEDELJE
lepota i zdravlje maskara

Dolaskom leta konačno ćemo početi da nanosimo minimalne količine make up-a na lice, ali je jedan proizvod bez kojeg čitave godine nikako ne možemo – maskara. Čak i one među nama koje se nikada ne šminkaju, u toaletnoj torbici sigurno imaju maskaru i sjaj za usne.
Nedavno sam kupila novu maskaru Nivea Volume Nanodefinition i iskreno sam bila prijatno iznenađena. Mogu da kažem da je jedna od najboljih maskara koju sam kupila ove godine.

 


I za kraj, drage dame, zamolila bih vas da mi pišete na email adresu [email protected] sa pitanjima i sugestijama.
Pismo koje bude proglašeno za pismo meseca će dobiti poklon iznenađenja, tako da obavezno navedete vašu poštansku adresu. Do sledeće nedelje, ostanite mi lepe i zdrave!

 

Autor:  Emina Hadžić

 

Tagovi: