Izložba bio-kamina: TOPLOTA koja lebdi

by | decembar 25, 2009

Tanja Pujin ispred bio-kaminaU Supermarket koncept radnji je postavljena nesvakidašnja izložba mobilnih kamina koji prezentuje najsavremenije ekspresije svetskog dizajna, iz grada svetlosti, umetnosti, mode i kulture, ali i posebnog umeća življenja predstavila su se najmodernija rešenja iz oblasti dekorativne arhitekture Pariza.

Kao i uvek Supermarket je ponudio nove ideje za životni stil, odvodi nas u svet mašte i dočarava toplinu ovih čarobnih kamina koji se kreću i premeštaju po potrebi, kače na zid, okreću oko svoje ose i lebde u prostoru...

 

Kamini koji, umesto čvrstih goriva koja za sobom ostavljaju miris, čađ i prašinu, koriste bioetanol (bioalkohol organskog porekla), odgovaraju na aktuelan problem životne sredine i zagađenja. Prilikom sagorevanja bioetanola oslobađa se veoma mala količina ugljendioksida i pri tom sagorevanje ne prati nikakav jak miris.

Bio-kamini nove generacije predstavljaju dekorativni deo nameštaja koji uz revolucionarni modni dizajn, svojom sofisticiranom formom pretvaraju zid u prelepu sliku i vatrom oživljavaju prostor. Jedinstveni su po tome što mogu da lebde, kako u zatvorenom, tako i u otvorenom prostoru, a postoji i mogućnost fiksiranja za pod. Kreirani kombinovanjem inoksa i stakla, estetski i funkcionalni, bez radova na objektu i sasvim jednostavnog načina održavanja, uklapaju se u svako okruženje.

Tagovi: